• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.V.

05.05.2022

14:29

OVO JE ISTINA O UDESU AUTOBUSA U CRNOJ GORI! U vozilu iz Srbije nisu bili đaci već..

Vesti

OVO JE ISTINA O UDESU AUTOBUSA U CRNOJ GORI! U vozilu iz Srbije nisu bili đaci već..

Podeli vest

Iako su mediji redom javili da je autobus sa đacima iz Srbije imao udes na putu Podgorica - Kolašin, situacija je ipak malo drugačija

Naime kako Informer.rs saznaje do udesa je stvarno došlo kada je autobus udario u zid tunela. Tom prilikom lakše je povređeno dvoje putnika, ali se ne radi o đacima, koji su krenuli na ekskurziju nego o studentima Medicinskog fakulteta iz Kosovske Mitrovice.

Oni su krenulu u Budvu na Medicinijadu i iako je situacija mogla da bude mnogo ozbiljnija, ovom prilikom nije bilo ozbiljnih povreda i putnicima je pomoć ukazana na licu mesta.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija