• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.R.

06.05.2022

23:35

DETALJI NAPADA NA MEDICINSKU SESTRU! Pijan i drogiran kao zver lomio sve pred sobom OBEZBEĐENJE SE ZAKLJUČALO U SOBU?!

printscreen

Vesti

DETALJI NAPADA NA MEDICINSKU SESTRU! Pijan i drogiran kao zver lomio sve pred sobom OBEZBEĐENJE SE ZAKLJUČALO U SOBU?!

Podeli vest

Napad na medicinsku sestru dogodio se u hitnoj VMA, a prema našim saznanjima S. K. (35) je kao zver, nakon što je pretukao sestru i ubo je iglom u leđa, lomio sve pred sobom, a za to vreme pripadnik obezbeđenja bio je zaključan u svojoj prostoriji

Kako nezvanično saznajemo S. K. je policija dovela u Centar za hitnu pomoć VMA na odeljenje toksikologije i ostavili ga tu, nije prošlo mnogo vremena nakon što su otišli u Centru hitne pomoći je nastala drama.

- Bilo je neophodno da primi infuziju, te mu je vezala ruku zavojem. U nekom trenutku izvadio je upaljač iz džepa i palio je zavoj, verovatno da bi se odvezao. Kada je u tome uspeo nastao je haos - priča za Informer jedan od pacijenata koga je muka naterala te noći da potraži pomoć lekara, ali i jedan od očevidaca drame, koja se odigrala u sredu dva sata posle ponoći na VMA.

Foto: Ministarstvo odbrane Srbije/Andrija Gavrilović

Vojnomedicinska akademija

 On dodaje da je S. K. najpre izudarao medicinsku sestru, a potom krenuo da lomi sve pred sobom. 

- Čula se vika medicinske setre ali nažalost niko nije prišao da joj pomogne. Oni imaju obezbeđenje, ali šta vredi kada je taj čovek, mislim prvi pobegao, jer kako sam čuo oni nemaju ovlašćenje da reaguju?! I tako je ovaj kao ranjena zver počeo da hara po hitnoj - priča ogorčeni čovek i dodaje:

- Ne zna se ko je na koju stranu bežao dok je ovaj lomio sve. Navodno je polomio dosta medicinske opreme, računar, štampac, monitor, aspirator, mislim da je i jedna vrata polomio. On je mogao, bez ikakvih problema da ubije sestru i ko zna još koga... - priča sagovornik Informera. 

On je objasnio da je čitava drama trajalo oko 15 minuta dok nije stigla Vojna policija. 

- Ko zna šta bi bilo da oni nisu stigli jer je ovaj krenuo da lupa po staklu na šalteru, a i da je nakon toga krenuo ka šok sobi. U tome ga je sprečila Vojna policija, a potom su stigli i iz civilne policije - objasnio je očevidac koji nije želeo da mu objavljujemo ime. 

Podsetimo, kako smo ranije objavili, policija je u noći između srede i četvrtka uhapsila S. K. dovela u Centar za hitnu pomoć VMA na odeljenje toksikologije, jer je u centru grada pijan i drogiran napao slučajnog prolaznika. Dok mu je sestra ukazivala pomoć on je brutalno napao i napravio haos u pomenutoj zdravstvenoj ustanovi.

Foto: Informer/V.J.

Vozilo hitne pomoći

Nakon toga je opet uhapšen, određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 u okviru kojih je saslušan, u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Nakon saslušanja pušten je da se brani sa slobode. Njemu se na teret stavlja nasilničko ponašanje.

Ovo nažalost, nije prvi put da na ovom odeljenju medicinsko osoblje bude napadnuto. Pre oko mesec dana, pijana devojka pesnicom je udarila medicinsku sestru koja joj je pokušala da joj izvadi krv. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija