• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/objektiv

07.05.2022

12:13

UBICI SA TROTINETOM ODREĐEN PRITVOR! U vlasnika kafea Ritual ispalio 11 hitaca!

Informer

Vesti

UBICI SA TROTINETOM ODREĐEN PRITVOR! U vlasnika kafea Ritual ispalio 11 hitaca!

Podeli vest

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu doneo odluku o pritvoru na predlog zamenika Višeg javnog tužioca

Luka Žižić je ubijen 28. aprila, a Stefan M. je uhapšen sedam dana kasnije u rodnom Kraljevu, gde se krio u štek-stanu. Kobnog dana ušao je obučen u radničko odelo u kafić Luke Žižića i u njega ispalio čak 11 hitaca.

Međutim, prijatelji i brat ubijenog odmah su reagovali i pokušali da ga savladaju. Oni su mu strgli masku s lica, kačket, jednu rukavicu, čak i oduzeli pištolj.

Iako je uspeo da se otrgne i pobegne električnim trotinetom, stvari koje su mu ostale na mestu zločina brzo su policiju dovele do njega.

Osumnjičenom za ubistvo na Novom Beogradu određen pritvor do 30 dana.

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu doneo odluku o pritvoru na predlog zamenika Višeg javnog tužioca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija