• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

10.05.2022

13:42

OGLASILA SE UZNEMIRENA PORODICA! "Nikome nismo DUŽNI, niti je ko nama DUŽAN"?! BOMBA IM RAZORILA POLA DVORIŠTA!

printscreen

Vesti

OGLASILA SE UZNEMIRENA PORODICA! "Nikome nismo DUŽNI, niti je ko nama DUŽAN"?! BOMBA IM RAZORILA POLA DVORIŠTA!

Podeli vest

Sinoć je na Lekinom brdu bačena kašikara u dvorište jedne porodice. Zaprepašćeni ukućani su i dalje u šoku povodom ovog nesvakidašnjeg događaja

Na Lekinom brdu, na beogradskoj opštini Voždovac, noćas je bačena eksplozivna naprava u dvorište jedne porodične kuće.

Uplašeni ukućani i dalje nisu svesni šta se zapravo desilo

- Sve se dogodilo oko 23 sata sinoć. Supruga i ja smo bili sa druge strane kada se začula eksplozija. Izašli smo napolje da vidimo šta se desilo, a onda smo ostali u šoku - pričaju iz porodice.

Oni dodaju da je sama sreća što niko nije povređen.

- Ne znamo zaista zbog čega se ovo dogodilo, u našoj ulici žive porodice sa decom. Mada, nije prvi put da se čuje eksplozija. Pre nekoliko dana u dvorište pored našeg bačena je bomba i jako smo zabrinuti. Nismo nikome dužni, niti je ko nama dužan da bi nam neko ovo uradio - ispričali su za medije.

Ni komšijama nije jasno ovo dešavanje

- Ovde niko ne važi za problematičnog, porodice i penzionerski parovi većinom žive. Svi se slažemo i u dobrim smo odnosimo, nikome nije jasan motiv - objasnile su komšije.

Na svu sreću nije bilo povređenih a pričinjena je materijalna šteta. Oštećen je automobil, pomoćna zgrada, betonska staza na koju je pala bomba, a geleri su izbušili prozore na kući kao i zidove.

Više javno tužilaštvo u Beogradu istražuje slučaj ove eksplozije u dvorište porodicne kuce M.M. na Lekinom Brdu.

- Eksplozija bombe pričinila je manju materijalnu štetu na kući, a povređenih i stradalih nema. VJT u saradnji sa policijom radi na otkrivanju izvršilaca ovog krivič nog dela - potvrđeno je iz Višeg tužilaštva u Beogradu.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je motiv bacanja bombe u dvorište porodične kuće na Voždovcu zastrašivanje osobe koja živi u neposrednoj blizini i da je bomba greškom bačena u dvorište M. M.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Muki

pre 1 godinu

Kad ne postoji drzava ovo se desava, najveca mafija je policija, tuzilastvo i sudstvo, njima ne moze niko nista, posto je tako zato je svima ovako u drzavi, ne vredi napredak, investori i ulaganje u privredu, kad je mafija svuda, sudstvo tuzilastvi i policija, da ponovim, a da i socijalne sluzbe, i tome da ne pricam, ali to kontrolise brnaba tako da je ok, muda nemate da objavite ovo, a o picki da ne pricam, jer ste i vi deo mafije.

Pera

pre 1 godinu

Teraju vas Investitori da prodate plac. Braca Toncev, ako vec hocete da znate.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija