• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/D.K.

10.05.2022

14:14

POZNATO STANJE DEČAKA KOGA JE UDARIO AUTOMOBIL NA PUTU DO ŠKOLE! Teške telene povrede grudnog koša

D.K.

Vesti

POZNATO STANJE DEČAKA KOGA JE UDARIO AUTOMOBIL NA PUTU DO ŠKOLE! Teške telene povrede grudnog koša

Podeli vest

Dečaku M.I. (15) koji je povređen u saobraćajnoj nesreći jutros u Nišu, u bolnici kontstovane teške telesne povrede grudnog koša

Naime, dečaku su konsatatovane povrede leve strane grudnog koša.

- Dečak  ima i obostrano prelom rebara, plasiran mu je torokalni dren. Trenutno je hemodinamski stabilan, nalazi se u jedinici za intenzivnu negu Klinike za dečju hirurgiju i ortopediju - saopštio je niški UKC.

Foto: D.K.

Uviđaj na mestu nesreće

Podsetimo, dečak M.I. povređen je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 7 sati na Čamurlijskom putu u Nišu, kada ga je udario automobil marke "fijat" dok je prelazio ulicu. 

- Dečak je prelazio ulicu kada je na njega naleteo automobil kojim je upravljao vozač (22). Hitna pomoć je odmah došla na mesto nezgode i povređeni pešak je prevežen u Urgentni centar - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Foto: Tanjug

Klinički centar Niš

U trenutku nesreće tinejdžer je bio sa svojim vršnjakom D. I. sa kojim je išao u školu.

- Pokušali smo da pređemo ulicu do autobuskog stajališta ka Nišu. Obojica smo iz Čamurlije, on ide u školu "Mija Stanimirović", a ja u gimnaziju "9.maj". Svakog dana idemo istom putem, jer na tom mestu čekamo autobus. Krenuli smo da pređemo put, nismo dobro pogledali, vozilo je nailazilo pravo na nas. Povikao sam : "Pazi, kola! " Međutim, kasno sam reagovao, već je bio udaren - rekao je drug povređenog dečaka D. I. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija