• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/novosti

12.05.2022

15:08

DARKO KOSTIĆ NA SLOBODI! Modnom kreatoru ukinut pritvor, mladića držao zaključanog u ostavi (FOTO)

ATA

Vesti

DARKO KOSTIĆ NA SLOBODI! Modnom kreatoru ukinut pritvor, mladića držao zaključanog u ostavi (FOTO)

Podeli vest

Modnom kreatoru Darku Kostiću ukinut je pritvor, ali mu je određena mera zabrane prilaska

Podsetimo, Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je 21. aprila pritvor do 30 dana Kostiću, osumnjičenom da je u noći između utorka i srede zaključao mladića (19) u špajz svog stana u centru Beograda i pretio mu da će ga ubiti.

Pritvor Darku Kostiću odredio je sudija za prethodni postupak, na predlog tužilaštva, da ne bi uticao na svedoke, rekla je tada portparolka suda Bojana Stanković.

Inače, ovo nije bio prvi put da Darko ima problema sa zakonom i trenutno služi kaznu kućnog zatvora na koju je osuđen, u junu, prošle godine zbog napastvovanja maloletnika.

Naime, Kostić je uhapšen u junu 2019. godine nakon što ga je maloletni L. J. (15) prijavio da mu je sipao u piće preparat za kamagru, a potom nudio seks.

Foto: ATA

 

Oštećeni na sudu promenio iskaz

Tokom istrage pojavio se još jedan mladić Ševke Bajrami (22) koji je tvrdio da je Kostić i njega seksualno uznemiravao, ali je na suđenju promenio iskaz.

Da Kostić ima problema sa mladićima govori i činjenica da ga je još jedan dečko, i to u jeku suđenja, prijavio prošle godine u martu. Navodni incident desio se u Ulici knjeginje Ljubice u Beogradu nešto pre pet časova.

Foto: ATA

 

Kako su tada preneli beogradski mediji, maldić B. Z. (25) iz Podgorice je prijavio Kostića tada otvorenom šakom udario u glavu i tražio mu da skine pidžamu. B. Z. ga je prijavio policiji, koja je tokom pregleda odeće navodno pronašla spid. U stanu u kojem su se sastali pronađene su i tablete dijazepama.

Foto: ATA

 

 Takođe, u maju 2019. godine uhapšen je nakon što je demolirao poslastičarnicu u Ulici Maršala Birjuzova u Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 1 godinu

Pisam se na zakon ! Ovaj pedofil kada tako lako prolazi naci ce opet novu zrtvu - sramota za pravosudje !

Mito

pre 1 godinu

Naši pravosudni organi su leglo korupcije. Kako stati za vrat toj zmiji, gde radi ko šta hoće i država ne može da stane na zdrave noge, sve dok se u kompletnom sudskom sistemu ne napravi red. Onaj ko je doneo ovu odluku, mora dobro da je obrazloži, u protivnom protiv njega mora da se pvede postupak po službenoj dužnosti.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija