• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/Informer

12.05.2022

16:40

SPUSTILI SU PLAVE RUŽE U GROB, A ONDA ZAPALILI BAKLJE... Sahranjen vođa navijača Rada Luka Perenčević kojeg je izrešetao lažni dostavljač

Instagram/printscreen

Vesti

SPUSTILI SU PLAVE RUŽE U GROB, A ONDA ZAPALILI BAKLJE... Sahranjen vođa navijača Rada Luka Perenčević kojeg je izrešetao lažni dostavljač

Podeli vest

Luka Perenčević, navijač FK Rad, kojeg je nepoznati napadač, maskiran u dostavljača hrane, ubio u ponedeljak u teretani ispališi u njega šest hitaca, sahranjen je danas na Novom bežanijskom groblju u prisustvu nekoliko stotina ljudi

Porodica, prijatelji i poznanici obučeni u crne majice sa Lukinim likom, plavom ružom i natpisom "zauvek u našim srcima" ispratili su ubijenog na večni počinak.

Svi u povorci su nosili plave ruže, u boji kluba čiji je navijač Luka bio, koje su potom položili sa njim u grob.

Na grobu je nakon opela govor održala Perenčevićeva tetka. Na njene reči niko nije uspeo da zadrži suze.

- Luka, Lule, Lukice - plačnim glasom je izgovorila žena, a potom je rekla kako je bio hrabar, uvek nasmejan i pravi drug:

"Prepano si otišao, prerano su te uzeli, a na to niko nije imao pravo. Živećemo za pravdu."

Rekla je da će ostati njihov anđeo i najsjajnija zvezda.

- Nasmej nam se ponekad - bile su njene reči.

Grobljem se prolamao plač, a Lukini drugovi su oko groba upalili baklje, pa se oblak dima raširio grobljem.

Podsetimo, ubica maskiran u dostavljača hrane ušetao je u improvizovanu teretanu u Bulevaru Oslobođenja na Banjici, i Luki, koji je sedeo na klupi, prišao s leđa, pa iz pištolja sa prigušivačem u njega ispalio šest hitaca. Perenčević je pao mrtav, a ubica je pobegao u nepoznatom pravcu i potraga za njim još traje.

Perenčevića su prijatelji izneli iz teretane, u pokušaju da ga prevezu u bolnicu, međutim shvatili su da je on već mrtav. Na lice mesta ubrzo je stigla policija i Hitna pomoć koja je mogla samo da konstatuje smrt mladića.

Perenčević je povezivan sa slučajem ubistva na Banjici, a komšije o njemu nemaju lepih reči i kažu da su ga se svi plašili.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija