• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

12.05.2022

20:23

"ĆUTITE, JA ĆU NJEGA DA SKUVAM I DA GA BACIM" Terezin bivši suprug o JEZIVOJ SCENI KOJU SU DECA VIDELA U KUĆI STRAVE U ZRENJANINU!

Zoran Sinko

Vesti

"ĆUTITE, JA ĆU NJEGA DA SKUVAM I DA GA BACIM" Terezin bivši suprug o JEZIVOJ SCENI KOJU SU DECA VIDELA U KUĆI STRAVE U ZRENJANINU!

Podeli vest

Tereza P. (46) osumnjičena je da je nožem ubila supruga Srđana P. u Zrenjaninu i da ga je potom isekla motornom testerom i njegove genitalije i delove nogu kuvala u loncu na šporetu!

Zrenjaninci, ali i celokupna javnost zgroženi su detaljima jezivog masakra koji se dogodio u utorak uveče.

Bivši Terezin suprug Miljaim Ljutić (54) ispričao je za Televiziju Pink jezive detalje i da je masakru svedočila njihova maloletna ćerka.

- Uspavala ga je lekovima, zaklala vrat, krenuo je da puzi do dnevne sobe gde je bila naša ćerka. Ona je videla kako Tereza nožem ubija Srđana. Krvi je bilo na sve strane. Kad ga je ubila, isterala je ćerku napolje, koja je tada zvala mog sina da dođe - priča Ljutić.

Nakon što je njegov sin došao, zajedno su kucali na vrata i tražili od Tereze da otvori. Pustila ih je tek kad su zapretili policijom.

- Kad je otvorila vrata, videli su Srđanovu nogu, a na pitanje šta to radi odgovorila im je: "Ćutite, ja ću njega da skuvam i da ga bacim". Izašli su napolje, a onda su čuli zvuk motorne testere. Sekla ga je parče po parče i kuvala u šerpi - priča Ljutić.

Kada je došla policija, kako dodaje, zatekla je strašan prizor.

Tereza je, tvrdi njen bivši muž, još ranije pokušavala da ubije Srđana, jednom mu je navodno zapalila krevet, a drugi put lekovima pokušala da otruje i njega i sebe.

- Čak je i ćerki rekla da će ga ubiti, samo ne zna kad. To je rekla: "Ne znam kad ću da ga ubijem, ali ubiću ga sigurno". I pre tri dana je htela da ga ubije. Poslala mi je našu ćerku, a kad se ćerka vratila kod Tereze, ova joj je rekla: "Nisam uspela da ga ubijem, drugi put ću". Ja sam sve mislio da je to neka šala - priča Ljutić.

Konačnu reč o Terezinom psihičkom stanju daće lekari, ali Miljaim tvrdi da se nisu svađali oko novca, jer je Tereza radila, a Srđanu je sa 300 franaka mesečno pomagala majka koja živi u Švajcarskoj.

- Sumnjam da je zbog dece to uradila jer je decu volela više od njega, a on je često vikao na njih - priča Miljaim i dodaje da je njegova ćerka u šoku, a da sa njom razgovaraju psihijatri i psiholozi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija