• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

13.05.2022

10:37

BACILA DETE PA SKOČILA SA NJIM? Komšinica ispričala jezive detalje! DETE PLAKALO I VRIŠTALO!

printscreen

Vesti

BACILA DETE PA SKOČILA SA NJIM? Komšinica ispričala jezive detalje! DETE PLAKALO I VRIŠTALO!

Podeli vest

Prema rečima svedoka majka koja je pokušala da ubije sebe i dete, skokom sa zgrade prvo je bacila dete sa trećeg sprata, pa je skočila za njim

Komšinica je opisala kako je izgledao stravični trenutak kada se žena bacila sa terase:

- Čula sam da je nešto puklo. Ona je bacila dete prvo pa je skočila za njim, mali je vrištao i plakao. Kad je stigla Hitna pomoć dozivali su ga, ali im nije odgovarao - prepričava žena jezive trenutke.

Saogovornica dodaje da je komšija odmah izašao da im ukaže pomoć. On nije bio u dobrim odnosima sa majkom, pa je žalio što je nije ranio prijavio policiji:

- On je strčao odmah ispred i uhvatio se za glavu. Čula sam da je imao problema sa njom. Držao se za glavu i vikao "Što je nisam prijavio pre, možda bi dete spasao" - objašnjava komšinica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija