• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/telegraf.rs

17.05.2022

13:03

DOLIJALI LAŽNI INSPEKTORI NBS! Pre nedelju dana opljačakli menjačnicu na Čukarici ODNELI POLA MILIONA

Vesti

DOLIJALI LAŽNI INSPEKTORI NBS! Pre nedelju dana opljačakli menjačnicu na Čukarici ODNELI POLA MILIONA

Podeli vest

Muškarac F. J. (26) i žena T. B. (38) uhapšeni su zbog sumnje da su pre nedelju dana opljačkali menjačnicu u beogradskom naselju Čukarica i odneli oko pola miliona dinara

Njima su stavljena po dva krivična dela u saizvršilaštvu: lažno predstavljanje i drugo lažno predstavljanje sa krivičnim delom teška krađa, navodi Telegraf.rs.

Podsetimo, policija je po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu uzela snimke sa kamera, ali i obavila i razgovor sa opljačkanom radnicom.

Foto: RINA

policija ilsutracija

- Ona je objasnila da su u menjačnicu ušli žena i muškarac i da su joj rekli da dolaze iz Narodne banke Srbije i da su inspektori. Pokazali su joj legitimacije NBS i zatražili svu dokumentaciju kao i novac koji se nalazi u objektu. "Inspektorka" je bila zadužena za proveru dokumentaciju, a njen kolega je brojao novac. Prema rečima radnice ništa nije ukazivalo da se radi o prevarantima- kaže naš sagovornik blizak slučaju.

Prema našim informacijama, nakon nekoliko minuta mladić je rekao da "mora da izađe napolje kako bi preparkirao automobil".

- Ne zadugo iz menjačnice je izašla i "inspektorka" tvrdeći da je "kolega sa sobom odneo njoj jako bitnu dokumentaciju i da moa do vozila da je uzme". Kada je shvatila da je objekat opljačkan radnica je pozvala vlasnicu, ali i policiju. Tačan opis "prevaranata" nije mogla da da jer su nosili zaštitne maske- kaže naš izvor.

Prema našim informacijama, oni su tipovali menjačnicu jer su tačno znali u kom trenutku koja radnica radi, ali i u kom se trenutku nalazi najveća količina novca.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija