• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Kurir.rs

18.05.2022

09:14

UBIO RODITELJE PA MOLIO STRICA DA IH OŽIVI! Miloš M. koji je ubio oca i majku u selu Kusadak MOGAO BI DA IZBEGNE DOŽIVOTNU ROBIJU

printscreen

Vesti

UBIO RODITELJE PA MOLIO STRICA DA IH OŽIVI! Miloš M. koji je ubio oca i majku u selu Kusadak MOGAO BI DA IZBEGNE DOŽIVOTNU ROBIJU

Podeli vest

Miloš I. (33), koji je osumnjičen da je 20. marta u selu Kusadak kod Smederevske Palanke ubio oca Andreju (72) i majku Gordanu (62), u trenutku izvršenja zločina bio je neuračunljiv, pokazalo je psihijatrijsko veštačenje

Naime, Miloš I. bi mogao da izbegne doživotnu robiju i bude osuđen na meru čuvanja i lečenja u instituciji zatvorenog tipa.

Podsetimo, jezivi zločin dogodio se na imanju njegove porodice kad je Miloš uzeo pušku i po jednim hicem ubio svoje roditelje. Posle ubistva svukao se go, otišao kod strica i rekao mu šta je uradio, a onda ga molio da oživi njegove roditelje. Preplašeni čovek pozvao je policiju, a Miloš je patroli rekao da je on: "Isus Hrist i Bog lično."

Foto: printscreen

Milos I. drogiran ubio roditelje

- Posle hapšenja, zbog izuzetno lošeg stanja u kom se nalazio, Miloš I. nije ispitan u smederevskom Višem tužilaštvu, već je odmah prebačen u Specijalnu zatvorsku bolnicu, u kojoj je i veštačen. Zaključak stručnjaka bio je da je on neuračunljiv, te da boluje od paranoidne šizofrenije. Međutim, još uvek nisu završena sva veštačenja, a ako se ispostavi da je zaista tako, tužilaštvo bi moglo da predloži da mu se izrekne mera bezbednosti čuvanja i lečenja u ustanovi zatvorenog tipa - rekao je izvor Kurira.

Priču koju je, navodno ispričao policajcima on je ponavljao sve vreme. Govorio je o tome da je Isus, ali i da se u njegovoj glavi vodi borba između Lucifera i Boga. 

Nakon hapšenja, utvrđeno je da je on u vreme izvršenja zločina bio pod dejstvom narkotika, a noć nakon hapšenja više puta mu je pozlilo u pritvorskoj ćeliji te je vođen kod psihijatra.

Inače,  Miloš I. mesec dana pre zločina vratio se iz Holandije, gde je bio na privremenom radu kao fizioterapeut.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija