• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

18.05.2022

13:19

NAKON SVAĐE I TUČE ZARILA ČOVEKU NOŽ U GRUDI! Detalji napada u Velikoj Moštanici

Vesti

NAKON SVAĐE I TUČE ZARILA ČOVEKU NOŽ U GRUDI! Detalji napada u Velikoj Moštanici

Podeli vest

L. G. J. (48) uhapšena je sinoć ubrzo nakon što je nožem izbola u grudi nevenčanog supruga N.M. (48) u Velikoj Moištanici

Kako nezavnično saznajemo krvoproliće se dogodilo sinoć oko ponoći nakon svađe kada je, kako se sumnja L. G. J uzela nož.

- Sumnja se da je napadu prethodila žučna rasprava partnera koja je prerasla u tuču. u jednom trenutku osumnjičena je uzela kuhinjski nož i zarila ga N.M. u grudi. Policiji je slučaj prijavila Hitna pomoć koju su kako se pretpostvalja povređeni muškarac -objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Foto: printscreen

Policija na licu mesta /ilustracija

Prema njegovim rečima policija je ubrzo stigla na lice mesta.

- U kući u kojoj se napad dogodio policija je zatekla povređenog muškarca ali i ženu za koju se sumnja da ga je izbola nožem. Takođe nađen je i krvav kuhinjski nož kojim je nesrećni čovek izboden - naveo je sagovornik Informera i dodao da se uhapšenoj na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju 

Prema našim saznanjima muškarcu je nož naneta teška telesna povreda i on je prevezen u Urgentni centar. 

- Bio je svestan i komunikativan, daljim pregledom je konstatovana teška telesna povreda grudnog koša ali i jednog plućnog krila - rekao je izvor Informera

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija