• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

18.05.2022

21:09

HITNO SE OGLASIO MLADEN MIJATOVIĆ! Govorio o uzroku smrti Mateja Periša i spekulacijama koje kruže mesecima o Splićaninu! (VIDEO)

printscreen

Vesti

HITNO SE OGLASIO MLADEN MIJATOVIĆ! Govorio o uzroku smrti Mateja Periša i spekulacijama koje kruže mesecima o Splićaninu! (VIDEO)

Podeli vest

Poznati novinar Crne hronike Mladen Mijatović u izjavi za Informer objasnio je gde je tačno pronađeno telo mladića, za koje se pretpostavlja da je Matej Periš, a koje je jutros izvučeno iz Dunava

Naime, kako je Mijatović precizirao telo je pronađeno oko 9.30 sati na 1.165-om kilometru reke Dunav na desnoj obali kod Ada Huje u Beogradu. 

- Velika je verovatnoća da je u pitanju telo Mateja Periša, hrvatskog državljanina koji je nestao 31. decembra prošle godine. On se zvanično od tada vodi kao nestalo lice odnosno od trenutka kada su njegovi prijatelji prijavili njegov nestanak - rekao je Mijatović. 

On je dodao da je policija na mestu gde je telo izvučeno iz vode obavila uviđaj. 

- Uviđaj je objavljen u prisusutvu zamenika javnog tužioca u Beogradu. Nakon uviđaja telo je preneto na Institut za sudsku medicinu gde će biti urađena obdukcija, DNK analize, i sve što je neophodno kako bi se utvrdio identitet pronađenog tela ali i uzrok smrti - objasnio je Mladen Mijatović i dodao da je velika je verovatnoća da je reč o nestalom maldiću iz Splita, ali i da je potvrđeno ono što je upravo on govorio pre pet meseci. 

Poslušajte šta je još Mijatović rekao za Informer.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija