• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/Informer

19.05.2022

19:22

"ČESTO SU SE SVAĐALI, A RASPRAVE SU BILE ŽUČNE" Komšije otkrile detalje o ženi koja je izbola nevenčanog supruga!

Pixabay

Vesti

"ČESTO SU SE SVAĐALI, A RASPRAVE SU BILE ŽUČNE" Komšije otkrile detalje o ženi koja je izbola nevenčanog supruga!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, efikasnim radom, uhapsili su Loru G. J. (48) zbog sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo u pokušaju

Kako se sumnja, ona je u utorak oko 23.30 sati, u kući u Velikoj Moštanici, ubola nožem Nikolu M. (43) svog nevenčanog supruga i nanela mu teške telesne povrede. On je, kako se saznaje, prebačen u Urgentni centar na reanimaciju.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Kako se nezvanično saznaje, ovo dvoje nevenčanih supružnika imaju već mesecima unazad problematičan odnos, a neretko zbog njihovih svađa reaguje i policija. Prema informacijama koje posedujemo, prijava za nasilje u porodici ni sa jedne strane nije bilo, ali su ih komšije prijavljivale za remećenje javnog reda i mira.

- Njih dvoje su se često svađali, a rasprave su uvek bile žučne. Supružnike su redovno prijavljivale komšije, a kada bi došla policija oni bi se uvek smirili i ponašali kao da se ništa nije dogodilo. Prijavu za nasilje u porodici nije želeo da podnese niko od njih dvoje, te se dolazak policije neretko završavao prekršajnom prijavom za remećenje javnog reda i mira - kaže izvor "Blica" upoznat sa slučajem.

Prema njegovim reečima, u utorak su se supružnici posvađali zbog toga što "žena radi, a suprug sedi kod kuće".

- Njih dvoje nemaju dece, a žena je jedina zaposlena u toj zajednici. Njoj je smetalo što ona radi, doprinosi kući, a on sedi i ništa ne radi - kaže naš sagovornik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija