• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.05.2022

08:16

"Put ljudskog opstanka i samousavršavanja je pogrešan"! Ovo je sadržaj jezive poruke koja je stigla u školu u Nišu!

printscreen

Vesti

"Put ljudskog opstanka i samousavršavanja je pogrešan"! Ovo je sadržaj jezive poruke koja je stigla u školu u Nišu!

Podeli vest

Jutros je na mejl adrese u više osnovnih škola u Srbiji stigla poruka koja sadrži dojavu o postavljenim bombama

Svi mejlovi su različite sadržine, a najjezivija poruka stigla je u Niš, u Osnovnoj školi "Miroslav Antić".

Sadržaj poruke je sledeći: 

- Na teritoriju škole podmetnuto mnogo bombi. Put ljudskog opstanka i samousavršavanja je pogrešan, vodi u ćorsokak, u uništenje svega drugog, svega stvarno živog. Evolve! Shvatite, konačno, svoje pravo značenje i mesto u ovom svetu! Shvatite da ste vi tu suvišni, vi ste genetsko đubre koje ne bi trebalo da bude, đubre stvoreno slučajno kao rezultat evolucione greške, đubre koje treba uništiti - napisano je u poruci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bijadokija

pre 1 godinu

Napušite se kurca više sa vašim naslovima jebem vam mater svima nenormalnu

ratko

pre 1 godinu

genetsko djubre i genetska grreska moze biti samo taj koji ovo pise ,izvitoperen um to seme treba zatrti sto ce se i desiti

Dimitrije

pre 1 godinu

Jeste a bombe se kupuju na buvljaku i danas im je akcija 5 po ceni 3, zato postavljene "Na teritoriju škole podmetnuto mnogo bombi". Ne primećujete provejavanje hrvaštine u ovom izrazu! I ne primećujete da je mail obično glupiranje, namerno pisano da deluje kao zamisao ludaka. Hej naivni otkačite više ove budale i ne reklamirajte ih

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija