• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović/V.Vučićević

24.05.2022

15:09

SIN NASTRADALIH U STRAVIČNOJ NESREĆI NA PANČEVCU: Još ne znam u kom trenutku su preminuli, SMRSKANI KAMION PREPOZNAO SAM  PO TABLICAMA

printscreen

Vesti

SIN NASTRADALIH U STRAVIČNOJ NESREĆI NA PANČEVCU: Još ne znam u kom trenutku su preminuli, SMRSKANI KAMION PREPOZNAO SAM PO TABLICAMA

Podeli vest

Rade Jevtić, sin bračnog para Trivuna (77) i Dobrinke (77) koji je juče poginuo u jezivom sudaru koji se dogodio na Pančevačkom mostu kada je u njihov kamion udario BMW kojim je upravljao nemački državljanin

Rade Jevetić za Informer jedva je uspeo da kaže da ne zna tačno šta se dogodilo. 

- Ne znam kako je došlo do sudara. Nije mi jasno ni kada su preminuli i da li su preminuli od pada ili od udarca pre toga. Nije mi bilo jasno ni kako nisu pali na isto mesto - priča Rade u neverici. 

Foto: J.R.

Kamion uništen do neprepoznatljivosti

Kako nam je objasnio pokušaće da preuzme telo roditelja danas ali nije siguran ni da li će u tome uspeti. 

- Užasno je ne mogu da verujem da sam ih u sekundu oboje izgubio. Duže od pola veka su proveli zajedno, 60 godina braka, zajedno su i napustili ovaj svet. Bili su isto godište - jedva je uspeo da izgovori Rade. 

Prema njegovim rečima tragedija se dogodila kada su se nesrećni ljudi vraćali iz Ovče, gde kako nam je objasnio imaju zemlju. 

- Svakodnevno su išli tamo i vraćali se kući u Slance. To je bio njihov ritual tako su želeli i tako su radili. Kada se to dogodilo vraćali su se kući iz Ovče. Trebalo je da pređe Pančevački most, ode na Bogosloviju i kući... Nisam ni slutio da može ovako nešto da se desi. Dvoje iz kuće, oba roditelja u istom trenutku - kaže nesrećni čovek.

Foto: J.R.

Tela nesrećnog bračnog para  

Komšije i rođaci sa kojima smo uspeli da razgovaramo za Dobrinku i Trivuna imali su samo reči hvale.

- Mladi su se uzeli i osnovali porodicu imaju sina Radeta, snaju i tri unučeta. Sve su stekli sa svojih 10 prstiju. Radili su poljoprivredu otkako ih znam i sin je nastavio tim stopama. Nikad se nikom nisu zamerili. On je slabije video, nosio je naočare, a ona slabije čula. Za tragediju sam saznao iz medija, a prepoznao sam tablicu njihovu i znao da je reč  njima - rekao je jedan od satrijih komšija. 

Podsetimo, jeziva saobraćajna nesreća dogodila se juče oko 18.20 sati kada je automobil marke BMW udario u tamić u kom je bio nesrećni bračni par. Od siline udarca kamion je udario u zaštitnu ogradu i probio je, istog trenutka iz kabine su sipali vozač Trivun i njegova supruga koja je bila na mestu suvozača. 

Foto: V.V.

Polomljena šoferšajbna

Dan nakon jezive tragedije na mostu ali i ispod njega ostali su tragovi koji svedoče o njoj.

Foto: J.R.

Tela pala na različitim mestima nekolik ometara razlike

Ispod mosta osatali su tragovi krvi ali i šoferšajbna koja je otpala sa kamiona. Pretpostavlja se da je nesrećni Trivun od udarca probio šoferšajbnu i pao  sa oko 15 metara visine na zemljani deo ispod mosta, dok je njegova supruga samo ispala iz kabine, na nekoliko metara od njega u vodu. Visina sa koje je nesrećna žela upala u vodu je oko 20 metara. 

Protiv vozača BMW nemačkog državljanina K.S (47) podneta je krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo Teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija