• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Rafailović

26.05.2022

13:44

TUGA! VODIO MAJKU KOD LEKARA PA NASTRADAO?!  Vozač poginuo, žena teško povređena u sudaru u Pančevu UDARIO IH KAMION

Vesti

TUGA! VODIO MAJKU KOD LEKARA PA NASTRADAO?! Vozač poginuo, žena teško povređena u sudaru u Pančevu UDARIO IH KAMION

Podeli vest

Vozač "fijata" D.J. (60 ) iz Kovina nastradao je na licu mesta dok je njegova majka R. J. (84) zadobila teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u Pančevu

Sumnja se da je uzrok sudara nepažnja vozača "fijata" koji nije ispoštovao znak "stop". 

Komšije nastradalog vozača i njegove teško povređene majke za Informer su naveli da su u šoku od saznanja da se tragedija dogodila.

- Verujem da je su išli kod lekara. Komšinica se žalila da joj nije bilo dobro poslednjih dana ali opet nisam sigurna da su baš tamo krenuli. Ne mogu da verujem. Sinoć sam videla komšiju - kaže potresena komšinica. 

Foto: printscreen

Sudar / ilustracija 

Ona je objasnila da su D.J. i R.J. živeli sami. 

- D.J. ima ćerku, ali nije više bio u tom braku. Ima brata koji živi i radi u Holandiji. Njegova majka je odavno u penziji, a bila je svojevremeno prosvetni radnik. Predavala je tehničko. Divna žena ... i sin joj je divan. Sinoć sam ga videla, ništa nije ukazivalo na tragediju - rekla je naša sagovornica. 

Kako smo ranije izvestili ova saobraćajna nezgoda je jedna od dve koje su se jutros dogodile u Pančevu za svega 15 minuta.

D.J. nastradao je na licu mesta u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 08:20 časova na raskrsnici ulica  Bavaništanski put i Stevana Šupljikca u Pančevu, kada su se sudarili putnički automobil marke "fijat" i kamion. Njegova majka teško je povređena, te je hitno prebačena u Urgentni centar. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija