• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R

27.05.2022

12:00

KAMION UDARIO MOTOCIKLISTU PA PREGAZIO! Detalji Jezive saobraćajne nesreće u Malom Iđošu

S.G.

Vesti

KAMION UDARIO MOTOCIKLISTU PA PREGAZIO! Detalji Jezive saobraćajne nesreće u Malom Iđošu

Podeli vest

Motociklista Antal K (52) poginuo je u jezivoj saobraćajnoj nesreći u kojoj ga je udario kamion kojim je upravljao M. Č. (64) prešao preko njegovog tela, a potom pobegao sa mesta nezgode

Kako nezvanično saznajemo saobraćajna nezgoda dogodila se juče oko 16 sati na raskrsnici Ulica Glavna i Železnička.

- Vozač kamiona se kretao Glavnom ulicom iz cetra Malog Iđoša ka raskrsnici sa Železničkom. Skrenuo je levo na raskrsnici,međutim iz suprotnog smera istom ulicom iz krivine naišao je motociklista. Kamion je trebao njega da prospusti pa tek onda da skrene. Bukvalno mu je presekao put - objašnjava izvor Informera upoznat sa slučajem.

Foto: Informer

Policija obavila uviđaj/ ilustracija

On dodaje da je motociklista nakon udarca podleteo pod desni deo kamiona. 

- Vozač kamiona je prešao preko tela i nastavio da se kreće. Ne znam da li je pokušao da pobegne sa lica mesta ili je usled šoka nastavio da se kreće. U svakom slučaju protiv njega podnete su krivične prijave za Teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i za delo ne pružanja pomoći povređenom - naveo je sagovornik Informera. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija