• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Kurir.rs

31.05.2022

09:51

UBILI GA PA ZAPALILI TELO DA PRIKRIJU ZLOČIN! Motiv pod velom tajne SUMNJA SE DA GA JE GLAVE KOŠTALA LJUBAVNICA

A1tv.net/printscreen

Vesti

UBILI GA PA ZAPALILI TELO DA PRIKRIJU ZLOČIN! Motiv pod velom tajne SUMNJA SE DA GA JE GLAVE KOŠTALA LJUBAVNICA

Podeli vest

Požarevačka policija uhapsila je F. S., U. S. i V. S. zbog sumnje da su ubili svog oca, odnosno supruga, Miroljuba Stanojevića (65), zvanog Mile Gega, krajem aprila prošle godine u selu Dragovac kod Požarevca

Jezivi zločin dogodio se na Veliki petak, a telo Stanojevića, inače poznatog poljoprivrednika i nekadašnjeg odbornika SPS, pronađeno je u poluizgorelom automobilu na zabačenoj njivi u selu. Istraga je pokazala da je ubijen sa dva metka, a da je ubica pokušao da paljenjem kola i leša prikrije tragove.

Foto: R.B.

Policija obavila uviđaj na mestu zločina

- Juče rano ujutru policija je stavila lisice na ruke supruzi i sinovima ubijenog Stanojevića, koji se sumnjiče da su učestvovali u njegovom ubistvu. Zasad nije poznato ko je od njih imao koju ulogu u krivičnom delu, ali se veruje da će to biti poznato nakon današnjeg saslušanja pred Višim javnim tužilaštvom u Požarevcu, koje je mesecima radilo na slučaju - rekao je izvor Kurira i dodao:

- Sumnja se da je Stanojević ubijen posle svađe, a da su motiv narušeni porodični odnosi.

Komšije i poznanici Stanojevića rekli su da su šokirani zločinom, ali da o poznatom poljoprivredniku nemaju reči hvale.

- On je držao farmu bikova, pa se u početku verovalo da se zadužio kod zelenaša i da je ubijen zbog toga. Međutim, izgleda da mu je glave došla paralelna veza s jednom ženom. Celo selo je znalo da on ima ljubavnicu, a za to su saznali i njegova supruga i deca. Oni su bili privrženi majci, ljutili su se na oca i nije im bilo pravo što on nije ni krio da ima drugu ženu. Zato su se stalno svađali. Verovatno im je pao mrak na oči - rekli su meštani Dragovca.

Foto: printscreen

Telo izgorelo u zapaljenom vozilu 

Prema njihovim rečima niko nije sumnjao u njih 

- Posle Miletove smrti bili su utučeni, tužni, nosili su i crninu. Ponašali su se normalno. Juče ujutru se u selu pojavilo mnogo policijskih kola, sigurno ih je petnaest policajaca hapsilo - naveo je sagovornik.

Foto: Privatna arhiva

Ubijeni Miroljub 

Posle zločina, jedan od sinova ubijenog Miroljuba na svom Fejsbuku se čak oprostio od oca i obavestio rodbinu i prijatelje o sahrani.

- Sahrana našeg Mileta obaviće se na groblju u Dragovcu - napisao je početkom maja prošle godine sin ubijenog, koji je sada sa bratom i majkom uhapšen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija