• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

03.06.2022

22:37

OPTUŽENI ZA UBISTVO NA SENJAKU PUŠTENI IZ PRITVORA! Sud im odredio nošenje nanogice

Vesti

OPTUŽENI ZA UBISTVO NA SENJAKU PUŠTENI IZ PRITVORA! Sud im odredio nošenje nanogice

Podeli vest

Igor Vrević, Aleksandar Nikolić i Marko Mišljen, optuženi za teško ubistvo Borivoja Simovića pre dve godine na Senjaku, pušteni su danas iz pritvora, potvrdio je za Telegraf.rs Nikolićev advokat Dalibor Katančević

Njima je sudsko veće odredilo kućni pritvor uz nanogicu.

Borivoje Simović, podsetimo, ubijen je 25. juna 2020. oko 22.30 časova. Istražitelji su odmah došli do podataka da se on kobne večeri sastao sa nekoliko osoba, kao i da je došlo do svađe, a potom i pucnjave. Posle pucnjave, Simović je privatnim automobilom prebačen u Urgentni centar, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt.

- Policija je odmah sa lica mesta uzela snimke sa sigurnosnih kamera kao i čaure pronađene na licu mesta. Takođe, pronađen je i jedan pištolj - rekao je ranije izvor iz istrage.

Spekulisao se da je pozadina obračuna na Senjaku navijačko-krimialni obračun, ali su rođaci ubijenog tvrdili da on nije kriminalac već da je "ubijen iz ljubomore".

Ubijeni je, prema nezvaničnim informacijama imao kriminalni dosije zbog napada na policiju i nedozvoljeno držanje oružja


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija