• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J. Marković

08.06.2022

23:04 >> 00:04

PONOVO RACIJA U KOSOVSKOJ! Informer.rs na mestu događaja! Policija ih razjurila, oni se vratili! (Video, Foto)

Privatna arhiva

Vesti

PONOVO RACIJA U KOSOVSKOJ! Informer.rs na mestu događaja! Policija ih razjurila, oni se vratili! (Video, Foto)

Podeli vest

Nakon što je policija upala u ilegalnu kockarnicu i zatvorila je, ovaj objekat je nastavio sa radom, pa su pripadnici policije izvršili novu raciju, saznaje Informer

Ilegalna kockarnica u Kosovskoj ulici u Beogradu nastavila je sa radom uprkos tome što ju je policija zatvorila u spceijalnoj akciji drugog juna.

Kako javljaju naši novinari sa terena, policajci su ponovo upali u jedan podrum na tridesetak metara od Skupštinskog doma Republike Srbije gde je nastavljeno ilegalno kockanje u prostoru specijalno opremljenom kockarskim stolovima i ostalom neophodnom opremom.

 

Reporteri Informera kažu da su na mestu događaja pripadnici Interventne jedinice, a da su osobe koje su se kockale, njih između 15 i 20 i dalje u objektu.

Prema poslednjim informacijama, policija je započela pretres objekta i lica koja se nalaze u ilegalnoj kockarnici.

U međuvremenu su pristigli i advokati koji su vidno nezadovoljni, zabranili su reporterima informera da nastave snimanje i fotografisanje. 

Vlasnik prostorije u kojem se obavlja ilegalno kockanje se takođe nalazi unutar objekta, a policija će nakon pretresa nastaviti sa sprovođenjem svojih dužnosti.

Prema nezvaničnim informacijama, unutar objekta nalaze se lica koje je policija ranije već privodila, te provera podataka ne bi trebalo da traje dugo pre nego što ih izvedu iz lokala.

Dve devojke koje su se našle u blizini mesta događaja pristale su da budu svedoci, nakon čega je policija zajedno sa njima ušla u prostorije kako bi započeli sa pretresom.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 1 godinu

pazi ovo .. cekaju se advokati .. koga bre vi zajebavate?

Alka

pre 1 godinu

Koja sad Hrkalovicka cuva te kockare? Ko je naredio obustavu hapsenja i pozivanje advokata na lice mesta?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija