• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

09.06.2022

16:07

SASLUŠAN PRODAVAC KOJI JE DILOVAO HEROIN NA PIJACI! Evo kako se branio kod tužioca

informer.rs

Vesti

SASLUŠAN PRODAVAC KOJI JE DILOVAO HEROIN NA PIJACI! Evo kako se branio kod tužioca

Podeli vest

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan O.Z. zbog sumnje da je pored voća na tezgi prodavao i heroin

On se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je zakonsko pravo da ne iznosi odbranu u ovoj fazi postupka. 

Nakon toga dežurni zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu predložio je sudu da mu odredi pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, imajući u vidu da je i ranije osudjivan. Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga.

Foto: informer.rs

u gajbicama sakrio drogu

Policija je u njegovoj tezgi pronašla u gajbicama, 40 PVC pakovanja sa heroinom, dok je pretresom stana pronađeno joss 230 grama heroina i 70 manjih paketića, kao i vagica za precizno merenje.
Tezga sa voćem se nalazi u Ulici Ptrijarha Joanikija, pored luna parka.

Posetimo, kako je Informer već izveštavao inspektori beogradske policije uhapsili su muškarca O. Z. (40) zbog sumnje da je u Beogradu prodavao heroin.

On je narkotike prodavao na pijačnoj tezgi, na kojoj je zvanično prodavao voće.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija