• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/Informer.rs

11.06.2022

19:20

"PROBUDIO ME ALARM, BILO MI JE JASNO ŠTA SE DOGODILO" Jezivo svedočenje radnika firme pored koje je mladić pao s Pančevačkog mosta

Vesti

"PROBUDIO ME ALARM, BILO MI JE JASNO ŠTA SE DOGODILO" Jezivo svedočenje radnika firme pored koje je mladić pao s Pančevačkog mosta

Podeli vest

"Spavao sam kada me je probudio alarm. Izjurio sam odmah u dvorište da vidim šta se dešava, ali ništa nisam video, međutim, čuo sam da je alarm zapravo upaljen u firmi pored nas i čuo sam neku neke glasove i galamu. Bilo mi je jasno da se nešto dogodilo"

Ovako je ispričao čuvar koji je u trenutku stravične nesreće na Pančevačkom mostu bio na dežurstvu u firmi pored one u kojoj je na pločnik pao S. L. (34). Mladić je, podsetimo, od siline udarca automobila na mostu preleteo preko ograde i propao kroz krov jedne firme i na licu mesta ostao mrtav.

Prema svedočenju očevica za Kurir, mladić je krenuo da pretrči kolovoz nasred mosta kako bi sprečio svoju devojku, koju je prethodno udario, da skoči s mosta.

Čuvar koji je želeo da ostane anoniman, dalje kaže da noćnu smenu nije radio sam, već sa još jednim kolegom, koji se takođe probudio u isto vreme zbog glasnog alarma na susednoj firmi. Kako kaže njih dvojica se nisu usudili da napuste svoje radno mesto, a galama se čula još neko vreme, pa su u jednom trenutku pomislili da je neko možda pokušao da skoči sa mosta.

- Nas dvojica smo tu prošetali po dvorištu ali se ništa odatle nije videlo. Gledali smo i na most, vidimo da se saobraćaj odvija, ali se čuje neka galama, pa smo pomislili da možda neko nije skočio ili pokušava da skoči sa mosta, svašta se u poslednje vreme dešava. Svakako se nismo usudili da napustimo dvorište, vratili smo se unutra i to je u neko trenutku prestalo - kaže radnik firme koja se nalazi ispod Pančevačkog mosta.

Radnik ističe da sve firme u okolini imaju alarme i sve su pod video nadzorom.

Vozač taksija koji je sinoć na Pančevačkom mostu usmrtio S. L. danas se sam predao policiji. Dežurni tužilac je naredio da se osumnjičeni zadrži u trajanju od 48 sati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija