• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/telegraf.rs

12.06.2022

12:21

PREOKRET U TRAGEDIJI NA PANČEVCU! Nisu bili u vezi, posvađali se oko novca! PIJANI NAPRAVILI HAOS

Vesti

PREOKRET U TRAGEDIJI NA PANČEVCU! Nisu bili u vezi, posvađali se oko novca! PIJANI NAPRAVILI HAOS

Podeli vest

Taksista P. M. (43), uhapšen je u subotu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi

Teškoj saobraćajnoj nesreći na Pančevačkom mostu koja se dogodila preksinoć oko 1 sat iza ponoći, a u kojoj je poginuo Slobodan L. (34) kada je na njega naletelo taksi vozilo citroen, kako se nezvanično saznaje, prethodila je zapravo svađa oko novca sa jednom ženskom osobom.

Slobodan L. (34) i ona bili su zajedno to veče, a onda su, navodno, posle određene količine alkohola koju su popili u obližnjoj kafani počeli da se svađaju, nakon čega je usledio haos koji je rezultirao njegovom pogibijom.

- Oni nisu bili u vezi. Poznaju se preko prijatelja. Ona je njega napala da joj vrati neke pare koje mu je pozajmila. Raspravljali su se, ali je nije udario. Drama se nastavila posle na Pančevačkom mostu na kojem se i dogodila tragedija - rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Foto: PrintscreenInstagram/192_rs

Policija obavila uviđaj na mestu nezgode/ilutsracija

 

Ona je prema nezvaničnim informacijama pretila da će da skoči sa mosta, nakon čega je on potrčao u njenom pravcu i tada ga je navodno udarilo pomenuto vozilo i "bacilo" sa mosta prilikom čega je ostao mrtav na mestu.

Podsetimo, beogradska policija uhapsila je juče P. M. (43), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

U saradnji sa policijom, dežurni tužilac je, nakon što je osumnjičeni sam došao da se prijavi, naredio da se osumnjičeni zadrži u trajanju od 48 sati, a sutra će biti saslušan.

Foto: informer

Pančevački most/Ilustracija

Takođe, postupajući zamenik tužioca je naložila da se od okrivljenog uzme krv na analizu i da se izvrše druge analize kojima bi se utvrdilo da li je eventualno konzumirao ostala opojna sredstva.

Taksista je u trenutku nesreće bio u kolima sa svojom devojkom. Po nalogu dežurnog zamenika policija je ranije uzela izjave od očevidaca.

Podsećamo, Slobodan L. je nakon udara pao preko limenog krova firme, propao kroz njega i pao na beton. Vozač automobila koji je izazvao nesreću je odmah pobegao sa mesta događaja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija