• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.06.2022

13:06

TAKSISTA ČEKAO DA MU ALKOHOL IZVETRI, PA SE JAVIO POLICIJI! Naložena analiza krvi! KAMERE ZABELEŽILE VOZILO PRE I NAKON UDARCA PEŠAKA

Vesti

TAKSISTA ČEKAO DA MU ALKOHOL IZVETRI, PA SE JAVIO POLICIJI! Naložena analiza krvi! KAMERE ZABELEŽILE VOZILO PRE I NAKON UDARCA PEŠAKA

Podeli vest

Taksista P. M. (43) koji je uhapšen zbog sumnje da je na Pančevačkom mostu udario Slobodana L. (34) prijavio se policiji kada mu je navodno izvetreo alkohol iz organizma

Kako nezvanično saznajemo tužilaštvo je naložilo da se osumnjičenom P.M. uzme krv na analizu. 

- Sumnja se da je kobne večeri bio pod dejstvom alkohola i da je to razlog zbog kog je napustio mesto nezgode. Prema informacijama koje su do sada prikupljene, on je navodno bio u kolima sa devojkom J.B. (36) - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

On je dodao da je pregledom kamera utvrđeno da se na oko 400 metara posle lica mesta, odnosno udarca u pešaka vidi da je vozilo oštećeno. 

- Dok na 150 metara pre nezgode na vozilu se ne vidi oštećenje - rekao je naš sagovornik. 

Podsetimo, jeziva saobraćajna nesreća dogodila se u noći između petka na subotu sat vremena posle ponoći.

Foto: Informer

Policija obavila uviđaj na licu mesta/ilustracija 

Naime, u ovoj nezgodi nastradao je Slobodan L. koga je kako se sumnja udarilo taksi vozilo marke "citroen C5" a kojim je upravljao P.M. Od siline udarca nesrećni muškarac pao je s mosta na limeni krov firme koja se nalazi ispod. 

Slobodan L. je preminuo na licu mesta, dok je takista pobegao. Kako smo već izveštavali nakon nekoliko sati, taksista se sam prijavio u policijsku stanicu gde je uhapšen.   

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija