• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.06.2022

15:05

RAZBIJENO VIŠE OD 30 KRIMINALNIH GRUPA! Zaplenjeno 12 tona droge!

MUP Srbije

Vesti

RAZBIJENO VIŠE OD 30 KRIMINALNIH GRUPA! Zaplenjeno 12 tona droge!

Podeli vest

V.D. direktora policije Dragan Vasiljević na svečanosti obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije u Štark areni poručio je da je ponosan na policiju koja je proteklih godinu i po razbila više od 30 organizovanih kriminalnih grupa i zaplenila više od 12 tona droge

Vasiljević je naveo da je od velikog značaja podrška koju pripadnici policije dobijaju od strane predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.

- Neizmerno sam zahvalan za svu pomoć i podršku koju svi mi pripadnici policije osećamo i koju dobijamo od strane predsednika Srbije i vrhovnog komandanta Aleksandra Vučića i ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, baš kao što sam neizmerno ponosan na rad pripadnika srpske policije koji su u proteklih godinu i po ostvarili značajne rezultate - kazao je Vasiljević.

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Dan Policije

Najbolji student svoje generacije Kriminalističko-policijskog univerziteta, Uroš Manojlović, poručio je da će savesnim radom u Ministarstvu unutrašnjih poslova pripadnici njegove generacije pokazati da su dostojni da nose časnu policijsku uniformu.

- Kroz požrtvovan i savestan rad u Ministarstvu unutrašnjih poslova, čvrste volje i duha, sa obrazovanjem, veštinama i vrednostima kojima ste nas vi, poštovane starešine i profesori, naučili, pokazaćemo i vama, ali prvenstveno svom narodu da smo dostojni zvanja srpskog policajca - poručio je Manojlović.

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

 

Na centralnoj svečanosti u beogradskoj Štark areni" zakletvu su položili pripadnici MUP-a koji su u poslednjih godinu dana primljeni u radni odnos, dok su najzaslužnijim pojedincima uručene bronzane, srebrne i zlatne medalje.

Foto: MUP Srbije

Položeni venci

Pored centralne manifestacije, tradicionalni svečani defile policijskog orkestra, čete konjanika Policijske brigade, kao i policije opste nadležnosti, saobraćajne policije, Žandarmerije i vatrogasaca prodefilovali su Knez Mihailovom ulicom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija