• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.06.2022

08:33

OTKRIVEN IDENTITET DEČAKA IZVUČENOG IZ FONTANE! Evo koliko tačno ima godina NAĐEN U LOŠEM STANJU

printscreen

Vesti

OTKRIVEN IDENTITET DEČAKA IZVUČENOG IZ FONTANE! Evo koliko tačno ima godina NAĐEN U LOŠEM STANJU

Podeli vest

Dečak koji je sinoć izvučen nag iz fontane u Novom Beogradu je A.ž. i ima devet godina

Podsetimo, dečak je pronađen sinoć oko 22 sata nag u fontani u TC "Fontana"  u Ulici Pariske komune.

Zaposleni u Tržnom centru su obavestili policiju.

- Mališan je romske nacionalnosti i činilo se da se kupa u fontani. Međutim, ustanovljeno je da je bio iznemogao i gladan. Policija ga je preuzela i o slučaju obavestila Hitnu pomoć i Centar za Socijalni rad u Novom Beogradu koji će preuzeti brigu o detetu - objasnio je sagovornik Informera upoznat sa slučajem. 

Kako smo saznali nakon medicinskog zbrinjavanja dečaka je preuzeo Centar za socijalni rad i smešetn je na sigurnom.

Foto: Pixabay

Dečak/ ilustracija

On je dodao da je dečak najpre prevezen u Univerzitetsku dečiju bolnicu u Tiršovoj gde je medicinski zbrinut.

Podsetimo, prodavačica iz obližnjeg lokala  je ugledala golog dečaka u fontani. To je odmah rekla radniku obezbeđenja koji je prišao detetu i pozvao policiju.

Foto: V.J

Hitna dete prevezla u Tiršovu

- Dečaka su gurnuli u fontanu, iz nje je uzvučen bez ikakvih telesnih povreda, a zatim je prevežen u Tiršovu. Dečak je prilikom pronalaženja bio bez odeće, a još uvek se nije izjasnio kako je u fontanu dospeo. Nije rekao da li ko ga je gurnuo neko od drugova, sa kim je došao, da li je iz nekog doma. Policija je sa njim i oni to ispituju - rekli su za medije iz Hitne pomoći.

Radnik obezbeđenja koji je prvi prišao detetu rekao je da je odmah otišao do deteta.

- Kada sam mu prišao plakao je i bio sklupčan. Preplašen je bio. Rekao mi je da ima sedam godina i da je iz Obrenovca. Dali smo mu odmah nesto da se ogrne. Sav se tresao, nista nije mogao da priča. Mnogo je plakao - rekao je za medije Milan, radnik obezbeđenja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija