• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/novosti.rs

14.06.2022

13:07

BRUTALNO TUKAO ŽENU SA BEBOM! Žalio se na pritvor IPAK OSTAJE IZA REŠETAKA

printscreen

Vesti

BRUTALNO TUKAO ŽENU SA BEBOM! Žalio se na pritvor IPAK OSTAJE IZA REŠETAKA

Podeli vest

A.G. (23), iz Novog Sada za kog postoji osnovana sumnja za nasilje u porodici, i dalje ostaje u pritvoru, odlučilo je krivično vanpretresno veće Osnovnog suda u Novom Sadu, koje je odbilo žalbu njegovog branioca

Kako navode u Službi informisanja Osnovnog suda, Krivično vanpretresno veće smatra da je sudija za prethodni postupak pravilno našao da u konkretnom slučaju stoje razlozi za određivanje pritvora, jer bi boravkom na slobodi, osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu mogao ponoviti krivično delo ili dovršiti pokušano, zbog čega je žalba njegovog branioca odbijena kao neosnovana.

Foto: printscreen

napad snimljen i objavljen na društvenim mrežama

Ovaj dvadesetrogodišnjak se sumnjiči da je bio nasilan prema svojoj nevenčanoj supruzi D.T. (28), a policija ga je uhapsila 5. juna posle prijave građana da je muškarac u dvorištu u Ćirpanovoj 19 nasilan prema ženi koja u naručju drži dete. Snimak brutalnog nasilja koji je naišao na oštru osudu javnosti, ubrzo se pojavio na društvenim mrežama.

Foto: printscreen

Demonstrirao silu 

Osumnjičeni A.G. je kako saznajemo, u nedelju oko 18.30 sati nasrnuo na nevenčanu suprugu D.T. Najpre su se posvađali, a onda se on pesnicama obrušio na ženu. Udarao ju je rukama i nogama u predelu glave, a onda je obema rukama hvatao za vrat i davio.

Kako se vidi i čuje na snimku, koji se pojavio na društvenim mrežama, nesrećna žena je od siline udaraca pala na beton, i sve vreme je jaukala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija