• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.06.2022

13:55

U NIŠU OSVANUO MURAL BELIVUKOVE ŽRTVE! Pored lika Milana Ljepoje ostavljena tajanstvena poruka NA ITALIJANSKOM (FOTO)

D.K.

Vesti

U NIŠU OSVANUO MURAL BELIVUKOVE ŽRTVE! Pored lika Milana Ljepoje ostavljena tajanstvena poruka NA ITALIJANSKOM (FOTO)

Podeli vest

Mural sa likom Milana Ljepoje Manceta za čije se ubistvo sumnjiči grupa Veljka Belivuka, oslikan je na fasadi stambene zgrade u Rudničkoj ulici u Nišu, a na njemu i poruka na Italijanskom jeziku

Kako saznajemo mural je oslikan prošle nedelje,a na njemu je pored oslikanog portreta ostavljena i poruka na itlijanskom jeziku.

Naime, pored portreta je datum rođenja i pretpostavljenog dana smrti na zidu su ispisane reči: "Quando ili gioco si fa duro, i duro cominciano a giocare“ što bi u slobodnom prevodu bilo „Kad stvari postanu teške, teško se mora igrati“.

Foto: D.K.

Mural u Nišu

Podsetimo, Ljepoji se svaki trag izgubio 2020. godine kada je otišao od kuće da bi navodno kupio mobilni telefon.

Pozvao je taksi, a sa sobom nije poneo ni mobilni telefon. Njegova porodica posumnjala je da je ubijen pa je nestanak prijavljen policiji

Do hapšenja Veljka Belivuka i Marka Miljkovića ništa se nije znalo o sudbini Ljepoje. Kasnije kada je podignuta optužnica otkriveni su i detalji monstruoznog zločina u kom je Ljepoja naveden kao žrtva.

Foto: Informer

Sumnja se da je ubijen u kući u Ritopeku

Naime, Ljepoju je, prema navodima optužnice, Dejan Tešić (39) zvani Fleš, po zanimanju fitnes trener iz Vršca 9. decembra 2020. godine u 18.05 sati, navodno odvezao u takozvanu klanicu u Ritopeku, dok je Marko Miljković u poruci, koju je poslao vlasniku ozloglašene kuće Vladetu Draganiću u 21.58 sati napisao:

- Sve gotovo, velikog štetočinu smo skinuli sa vrata. Top smo sve odradili, kao i uvek- napisao je kako se sumnja Miljković.

Foto: MUP Srbije

Milan Ljepoja

S druge strane, svedok saradnik Bojan Hrvatin je do detalja opisao kako je tekao transport Pink Pantera do Ritopeka.

- Dejan Tešić je automobilom "pasat" dočekao Ljepoju kod autobuske stanice "Lasta" i uključio se na autoput u smeru ka Nišu, dok smo Nemanja Đurić i ja izazvali lažnu saobraćajku kako bi onemogućili druga vozila da se uključe za Tešićem. Posle Tešićevog isključenja kod Vrčina uključuje se Miloš Budimir, koji prati vozilo sa Ljepojom kako bi bezbedno stiglo do kuće u Ritopeku - ispričao je Hrvatin i dodao da je posle toga otišao kod Vladimira Dimitrijevića zvanog Šeprtlja u naselje Braće Jerković po radna odela i benzin.

Vezan lisicama uveden u klanicu?!

Ljepoju su kako se navodi u optužnici, Veljko Belivuk, Marko Miljković, Marko Budimir, Srđan Lalić, Nebojša Janković, Vlade Draganić i Bojan Hrvatin savladali, vezali lisicama i uveli u "klanicu".

Tamo su ga, navodno tukli, mučili, prinudili ga da im otključa kriptovani telefon kako bi videli sa kim je u kontaktu i iznudili mu informacije koje su ih interesovale. Potom su ga, kako se sumnja Belivuk, Hrvatin, Lalić i Janković stezanjem kese navučene preko glave i žice oko vrata udavili. Na kraju mu je, navodno  Belivuk nožem presekao vrat.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija