• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

15.06.2022

13:49

DETALJI DRAME NA BANOVOM BRDU! Skočio kroz prozor i bacio torbu punu droge! POKUŠAO DA POBEGNE POLICIJI PA SE POVREDIO

Informer

Vesti

DETALJI DRAME NA BANOVOM BRDU! Skočio kroz prozor i bacio torbu punu droge! POKUŠAO DA POBEGNE POLICIJI PA SE POVREDIO

Podeli vest

Jutros se na Banovom Brdu dogodila drama kada je mladić, za koga se sumnja da je diler, pokušao da pobegne policiji koja je došla da ga uhapsi

Naime, kako nezvanično saznajemo jutros je na Banovom Brdu uhapšen mladić za koga se sumnja da je diler, a tom prilikom zaplenjena je i veća količina, kako se sumnja marihuane. 

- Policija je jutros rano došla. Čula se galama i nešto je puklo. Ne znam da li je neko pucao ili je policija bacila suzavac ili se čulo od obijanja vrata. Ulicom je odjekivalo "Stoj policija! "- rekao je jedan od žitelja ulice u kojoj se hapšenje desilo. 

Foto: J.R.

Hapšenje iz zgarde u vozilo Hitne pomoći

On je dodao da je ubrzo nakon galame video policiju ispred. 

- Kako sam razumeo, kada je policija "zakucala" na njegova vrata on je pokušao da pobegne. Navodno je skočio sa terase, sa koje je, nešto pre toga, izbacio torbu. Koja se prilikom pada na zemlju otvorila, U njoj su bile kese pune, sumnjam ,marihuane. Ne znam koliko je bilo u kilogramima ali bilo je prilično punih kesa - objašnjava komšija i dodaje: 

- Naravno kada je skočio sa terase mladić se povredio, te je vozilom hitne pomoći prevezen da mu se ukaže pomoć - rekao je naš sagovornik i dodao da je prilikom hapšenja povređen i jedan policajac ali da ne zna kako je tačno došlo do njegovog povređivanja.

Foto: Informer

Tekst potpisa

Prema njegovim rečima mladića poznaje iz viđenja.

- Ima i brata, hapšeni su njih dvojica pre nekoliko godina, zbog droge verovatno. Mi nismo imali problema sa njima, Uvek su se uredno javljali. Iskreno mislio sam da su prestali da se bave time - rekao je naš sagovornik.

Inače, nakon hapšenja, koje je Informer objavio, ispred zgrade je vozilo Parking servisa odvezlo džip  "jaguar" za koji se sumnja da je pripadao uhapšenom mladiću.

Takođe iz stana su izvedena i dva psa koje je preuzeo jedan mladić-    


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija