• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: LJ.S.

16.06.2022

12:20

NADOMAK PROKUPLJA IZGOREO AUTOMOBIL! Meštani u strahu, sumnjaju na piromana VEĆ JE ZAPALIO 11 KUĆA?!

Vesti

NADOMAK PROKUPLJA IZGOREO AUTOMOBIL! Meštani u strahu, sumnjaju na piromana VEĆ JE ZAPALIO 11 KUĆA?!

Podeli vest

U prokupačkom selu Rastovnica, koje je par kilometara od Prokuplja tokom noći izgoreo je automobili i za sada se ne zna da li je reč o namernoj paljevini

Vlasnik automobila nije bio u svojoj vikendici kada se desila paljevina. Automobil je u potpunosti izgoreo, a slučaj je prijavljen vatrogascima par sati nakon ponoći.

Mnogi sumnjaju da je meštanin ovog sela, koje je pretežno vikend naselje, a koji je za poslednjih godinu dana zapalio čak 11 kuća, možda umešan i u ovaj slučaj.

- Ovo nikada nije bilo. Pre dva meseca je po drugi put zapalio jednu vikendicu i to i dalje radi iako je osuđen zbog pet paljevina, a za drugih pet je postupak u toku- komentariše vlasnik jedne od vikendica u Rastovnici.

On dodaje da su ljudi u strahu i da ne znaju kako da se čuvaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija