• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.06.2022

11:33

TELA MAJKE I SINA IZVUČENA IZ SAVE! Prvo nađeno žensko telo, a dva sata kasnije i muškarca! OSTAVILI OPROŠTAJNO PISMO?

J. Tošić

Vesti

TELA MAJKE I SINA IZVUČENA IZ SAVE! Prvo nađeno žensko telo, a dva sata kasnije i muškarca! OSTAVILI OPROŠTAJNO PISMO?

Podeli vest

Telo muškarca D.T. (46) pronađeno je juče u Savi, a samo dva sata ranije pronađeno je telo žene za koju se pretpostavlja da je reč o njegovoj majci

Kako smo nezvanično saznali telo žene iz Save je izvučeno oko 12.30 sati, a dva sata kasnije i telo, kako se sumnja njenog sina. 

- Tela su nađena juče i preneta su na Institut za sudsku medicinu kako bi se utvrdio identitet ali i uzrok i vreme smrti. Prema dosadašnjim informacijama, pretpostvalja se da da je reč o majci i sinu - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Foto: Informer

Rečna policija izvukla telo/ilustracija

On je dodao da je slučaj preuzela Policijska stanica Čukarica koja je pronalaskom tela pokrenula istragu. 

- Navodno majka i sin su ostavili oproštajno pismo i počinili samoubsitvo. Međutim, šta se tačno i kako dogodilo kao i o kome je tačno reč biće utvrđeno istragom koja je u toku - rekao je naš sagovornik. 

Podsetimo, telo žene izvučeno je juče iz Save na Obrenovačkom drumu u Makišu, a taman je policija završavala uviđaj prijavljeno je da je još jedno telo zakačeno za splav u blizini.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija