• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.06.2022

15:44

DETETOVA MAJKA I BABA SU VRIŠTALE I ČUPALE KOSU! Potresna ispovest poznatog meteorologa koji je bio svedok nesreće u knez Danilovoj!

Informer/Dejan Živančević

Vesti

DETETOVA MAJKA I BABA SU VRIŠTALE I ČUPALE KOSU! Potresna ispovest poznatog meteorologa koji je bio svedok nesreće u knez Danilovoj!

Podeli vest

Poznati meteorolog Ivan Ristć bio je svedok užasne tragedije koja se dogodila u Ulii knez Danila u Beogradu kada je trogodišnje dete palo sa sedmog sprata zgrade i stradalo

Kako kaže, on je video da je nešto palo, a onda se začula kuknjava.

- Sedeo sam u obližnjem kafiću kada je nešto palo. Automobil koji je u tom trenutku prolazi, naglo je zakočio i vozač je istčao. VIdeo je da je dete palo, a onda smo svi reagovali. Nekoliko nas je zvalo Hitnu pomoć. Dečakova baba je odmah istrčala i počela da vrišti na sav glas. Nedugo zatim pojavila se i majka dečaka koji je pao, i počela da zove Hitnu pomoć - rekao je Ristić za Informer.rs.

Foto: Privatna arhiva

Ivan Ristić, poznati meteorolog

On j objasnio da se dete u početku malo pomeralo, ali da su povrede bile baš teške i opasne po život.

- Kako sam mogao da vidim dete se u početku malo pomeralo. Mnogi ljudi koji su se našli na licu mesta pokušavali su da pomognu, a pojedinci su trčali u Cvijićevu ulicu kako bi došli do Hitne pomoći i uživo im rekli šta se dogodilo. Dečakova majka i baba su vrištale sve vreme. Bilo je strašno, užasna scena - dodao je on.

Foto: Informer/Dejan Živančević

Mesto gde je dete palo sa sedmog sprata zgrade u knez Danilovoj

Podsetimo, stravična nesreća dogodila se danas oko podneva, a dete je sa znakovima života prevezeno na reanimaciju Urgentnog centra. Nažalost, dete je preminulo od posledica povreda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija