• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/telegraf.rs

20.06.2022

08:24

SVAŠTA! Uhapšena žena i muškarac, tukli i mučili njenog bivšeg muža i njegovu izabranicu u Grockoj! UDARALI IH LOPATOM!

Vesti

SVAŠTA! Uhapšena žena i muškarac, tukli i mučili njenog bivšeg muža i njegovu izabranicu u Grockoj! UDARALI IH LOPATOM!

Podeli vest

Žena L. M. iz Grocke, i njen partner B.G. uhapšeni su zbog sumnje da su napali i mučili njegnog bivšeg muža i njegovu devojku. Tokom mučenja, navodno su ih čak i lopatom udarali po telu

Nesvakidašnja tuča i mučenje dogodilo se pre nekoliko dana u beogradskom naselju Grocka,a nakonhapšenja osumnjičeni su saslušani i određen im je pritvor. 

Kako "Telegraf.rs" saznaje, beogradska policija uhapsila je ženu i njenog partnera zbog sumnje da su u četvrtak uveče ušli u kuću mučili i zlostavljali bračni par.

Foto: printscreen Twitter

Policija uhapsila nasilnike

- L. M. je u toku noći provalila u kuću svog bivšeg muža. Tada je prvo napala njegovu sadašnju partnerku kojoj je udarilia nekoliko šamara. Za to vreme B.G. je mučio njenog bivšeg muža. U jednom trenutku uzeo je lopatu i udarao ga po celom telu. Nakon višesatnog mučenja naslnici su pobegli. Ubrzo su privedeni - rekao je sagovornik blizak slučaju.

Povređen i uplašen u Policijsku stanicu u Grockoj u petak ujutru sa vidnim povredama po telu došao je D.P. koji je prijavio da mu je bivša supruga sa svojim partnerom upala u kuću. Da su ih tukli i mučili. Policija je ubrzo uhapsila nasilnike.

Foto: Informer DN

Nakon saslušanja paru sud odredio pritvor

Prema saznanjima "Telegarf.rs osumnjičeni su salušani u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. L.M. se branila ćutanjem, dok je njen partner negirao krivično delo koje mu se stavlja na teret.  Po odluci Drugog osnovnog suda određen im je pritvor do 30 dana.

Njima se na teret stavlja krivično delo zlostavljanje i mučenje. Motiv napada su najverovatnije neraščišćeni računi bivših bračnih supružnika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija