• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.06.2022

11:38

PREKINUTO SUĐENJE MIKI ALEKSIĆU ZBOG DOJAVE O BOMBI!

Tanjug

Vesti

PREKINUTO SUĐENJE MIKI ALEKSIĆU ZBOG DOJAVE O BOMBI!

Podeli vest

Suđenje vlasniku dramskog studija Miroslavu Aleksiću, optuženom za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole, prekinuto je danas posle sat i po vremena zbog dojave o bombi

Aleksić je zajedno sa advokatom i suprugom ušao u zgradu Palate pravde, a ispred su ga, kao i prethodni put, sačekali aktivisti sa transparentima na kojima piše "Pravda za žrtve kazna za počinioce" i "Verujemo Mileni Radulović".

Foto: Tanjug

 

On je sud stigao sa slobode, pošto mu je 10.marta ukinut kućni pritvor u kom je bio od 10. septembra prošle godine.

Podsećamo, prethodna dva ročišta su odložena. Jedno iz razloga što je odsutan bio predsedavajući sudija, a drugi put zbog hirurške intervencije koju je imao Aleksić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
boki

pre 1 godinu

To neko iz Srbije provocira i igra se sa drzavom kad zna kad je sudenje .Drzava mora biti ostra i nadlezne slyzbe moraju stiti interes drzave ako su voljne i imsju strucnosti

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija