• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf

24.06.2022

09:55

DIJANA HRKALOVIĆ STIGLA U POLICIJU Bivša državna sekretarka MUP pojasniće izjave date u javnosti?!

ATA

Vesti

DIJANA HRKALOVIĆ STIGLA U POLICIJU Bivša državna sekretarka MUP pojasniće izjave date u javnosti?!

Podeli vest

Nalog SUK-u prvenstveno se odnosi na proveru navoda Hrkalović u vezi sa postupanjem načelnika Odeljenja za borbu protiv droga Slobodana Milenkovića

Bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović stigla je u Sektor unutrašnje kontrole gde će dati izjavu o navodima koje je rekla za javnost u toku proteklih dana.

Ona je podsetimo, nakon što joj je ukinut kućni pritvor, dala intervju u kojem je optužila Nebojšu Stefanovića da je prisluškivao Aleksandra Vučića, da je namestio aferu "Jovanjica" i da je štitio Veljka Belivuka.

Stefanović je potom uzvratio i rekao da je ona bila bliska "kavačkom" klanu i da je sa jednim od pripadnika bila u Izraelu.

Tim povodom juče se oglasilo Više javno tužilaštvo: "Radi neophodnih pojašnjenja u vezi sa postupanjem Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i Sektora unutrašnje kontrole (SUK) MUP-a, a VJT saopštava da u okviru postupanja po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu za prikupljanje informacija i obaveštenja radi odgovarajućih provera navoda bivše državne sekretarke Dijane Hrkalović, Sektor u unutrašnje kontrole MUP-a obaviće razgovore sa Nebojšom Stefanovićem i Hrkalović u svojstvu građana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

STEFANOVIĆ I HRKALOVIĆKA POZVANI NA RAZGOVOR ZBOG SLUČAJA MALOG SENTE! Oglasilo se VJT i otkrilo na šta se odnosi nalog Sektora unutrašnje kontrole!
Hronika

STEFANOVIĆ I HRKALOVIĆKA POZVANI NA RAZGOVOR ZBOG SLUČAJA MALOG SENTE! Oglasilo se VJT i otkrilo na šta se odnosi nalog Sektora unutrašnje kontrole!

Nakon što je saopšteno da će Dijana Hrkalović i Nebojša Stefanović biti saslušani u Sektoru unutrašnje kontrole MUP-a, oglasilo se Više javno tužilaštvo sa pojašnjenjem da se nalog SUK-u prvenstveno odnosi na proveru navoda bivše državne sekretarke u vezi sa postupanjem načelnika Odeljenja za borbu protiv droga Slobodana Milenkovića. Osim toga, SUK će prikupiti i druge informacije da bi se utvrdilo da li ima elemenata krivičnog dela

23.06.2022

17:16

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija