• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.A.

25.06.2022

09:38

KRIJUMČAR NA SUDU GLUMIO DA JE MIGRANT! Zatečen kod gumenog čamca na Dunavu, Muhamed Alija je pritisnut dokazima SVE PRIZNAO!

printscreen MUP Srbije

Vesti

KRIJUMČAR NA SUDU GLUMIO DA JE MIGRANT! Zatečen kod gumenog čamca na Dunavu, Muhamed Alija je pritisnut dokazima SVE PRIZNAO!

Podeli vest

Viši sud u Negotinu osudio je Mohamed Alija (36) na kaznu zatvora u trajanju od dve godine zbog počinjenog krivičnog dela nedozvoljeni prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi

Kada je uhapšen, ali i na suđenju, pokušao je da odglumi da je i sam migrant.

- Na suđenju je okrivljeni M.A. izjavio kako je migrant, i da nema veze sa krijumčarenjem, već da je samo pokušao da ode preko Srbije u Evropu za boljim životom. Međutim, suočen sa dokazima, na kraju je priznao krivično delo - saznajemo u tužilaštvu.

Mohamed je pre hapšenja iznajmio sobu u negotinskom hotelu. Zatim je organizovao grupu migranata koju će preko Dunava prevesti do Rumunije. Kada su migranti stigli, on je platio Negotincu I.B.(koji je takođe procesuiran) sumu od 2.500 dinara da migrantima odnese hranu nedaleko od mesta Velika Vrbica. Istom Negotincu, Mohamed je platio 40 evra da migrante odveze u ''renou'' do Dunava, mesta odakle bi krenuli čamcem preko reke.

- Operativnim radom Granične policije Negotina i Kladova, kao i PU Negotina i Kladova, na obali dunava zatečeni su Mohamed Ali i još petorica migranata, od kojih jedno dete staro dve godine. Spremali su se da uđu u veliki gumeni čamac i pređu Dunavom do Rumunije.

Uhapšeni su u tom momentu - saznajemo nezvanično od nadležnih. Mohamed Ali upućen je u zatvor u Sremsku Mitrovicu, zatvoru gde se kaznu služe svi osuđeni stranci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija