• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

25.06.2022

10:55

PREMINULA DEVOJKA, KOJA SE NA MOTORU ZAKUCALA U AUTOMOBIL! Teško povređena izgubila je bitku za život (FOTO)

D.K.

Vesti

PREMINULA DEVOJKA, KOJA SE NA MOTORU ZAKUCALA U AUTOMOBIL! Teško povređena izgubila je bitku za život (FOTO)

Podeli vest

Devojka I.P. (28) podlegla je teškim povredama koje je zadobila u stravičnoj nesreći u petak posle podne u Nišu. Takođe teško povređen, uz nju u KC Niš primljen je i vozač motora

Stravična nesreća desila se ko 17,15 časova na uglu Nišavske i Ulice majora Gavrilovića u Nišu, kada je motor velikom brzinom udario u reno senik, koji je skretao iz Nišavske ulice u Majora Gavrilovića.

Hitna pomoć je zbrinula motociklistu i devojku koja se takođe nalazila na motoru. Oni su prebačeni do KC Niš, gde je uprkos velikim naporima lekara, devojka izgubila bitku za život. 

Žena koja živi u neposrednoj blizini mesta nesreće kaže da je začula stravičan udarac.

- Istrčala sam na ulicu i videla dva tela, bili su u polusvesnom stanju. Komšinica koja je upravljala "renoom", kako mi je rekla, polako je skretala, i kako sam čula od komšija, motocikl se velikom brzinom zabio u nju. Od siline udarca vozilo se zarotiralo, a ženska osoba je preletela preko kola - ispričala je komšinica.

Foto: D.K.

 

Zoran Milošević, koji živi u toj ulici, rekao je da se tom ulicom juri.

- Ova ulica je kao staza za eksperimentalne brzine. Ono što situaciju čini još gorom jeste da je tu autobusko stajalište, a nema pešačkog prelaza. Nesreće su dosad izbegavane samo zahvaljujući prisebnosti vozača. Ova ulica je prava, široka, dobra za velike brzine. Ali oni koji ovde voze, ne razmišljaju da ovde žive ljudi - kaže Milošević.

Ističe da su se on i njegove komšije više puta obraćali nadležnima i tražili da se stave ležeći policajci, ali da njihove molbe nisu uslišene.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija