• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.M.

25.06.2022

16:23

JEZIVO PRIZNANJE UHAPŠENOG PEDOFILA! Majci devojčice (13) davao novac za zlostavljanje ćerkice?!

Vesti

JEZIVO PRIZNANJE UHAPŠENOG PEDOFILA! Majci devojčice (13) davao novac za zlostavljanje ćerkice?!

Podeli vest

Pedofil iz Gornjeg Milanovca priznao zlostavljanje, majci devojčice davao novac za seks sa ćerkicom

Radoslav K. (58) koji je u petak uhapšen pod sumnjom da je seksualno zlostavljao devojčicu staru 13 godina pred tužiocem Višeg javnog tužilaštva u Čačku je priznao zločin nad detetom, potvrdili su u ovoj instituciji.

Kako nezvanično saznajemo majka je od njega uzimala novac, a on se zauzvrat nad detetom seksualno iživljavao pune dve godine.  

U svom radnom okruženju je poznat kao sitan kradljivac, međutim, niko nije slutio da u sebi gaji izopačenost i seksualnu sklonost ka deci. U JKO Gornji Milanovac gde je dugo godina radio, kažu da je disciplinski i prekršajno odgovarao za nekoliko krađa, ali za pedofiliju niko ne zna.

- Šokiran sam, zgrožen i osuđujem takvo ponašanje! R.K. već dugo godina radi u JKP Gornji Milanovac i nama u preduzeću nije stigao nikakav dopis ili saznanje da se protiv njega vodi bilo kakav postupak ili predistražne radnje - kaže Ivan Lazić, direktor JKP Gornji Milanovac. 

Seksualni zlostavljač je u ovom preduzeću zaposlen kao radnik na održavanju spomen-kompleksa "Brdo mira", gde je kosio zelene površine. Još u vreme kada se radila rekonstrukcija spomen kompleksa "Brdo mira" bio je optužen za krađu ivičnjaka, kao i za krađu nafte, za šta je kaznjavan, a štetu je morao da nadoknadi. 

Foto: Beta

 
Predatoru određeno zadržavanje do 30 dana

Podsećamo, Radoslav K. uhapšen je u petak u Gornjem Milanovcu pod sumnjom da je počinio krivično delo obljuba nad detetom, po Krivičnom zakoniku Član 180. Njemu je određeno zadržavanje do 30 dana.

Radoslav K. živi u Gornjem Milanovcu i nije formalno oženjen. Nezvanično istragom je utvrđeno da je sa zlostavljanim detetom seksualno opštio dve godine. Devojčica, žrtva pedofilije takođe živi u Gornjem Milanovcu i sa zlostavljačem nije u krvnom srodstvu. 

Osumnjičeni je policiji poznat od ranije, budući da su ga već prijavljivali i hapsili za slične nedozvoljene radnje. 

Majka otežava istragu

- U ovakvim situacijama roditelji često, iz nekog interesa, pobijaju izjavu sopstvenog deteta čime vrše opstruciju istrage. Konkretno u ovom slučaju, bila je otežana komunikacija sa majkom devojčice. Budući da se radi o porodici teškog materijslnog stanja, majka je zbog "interesa" odobravala zlostavljanje devojčice.

Analize, veštačenja, nalazi laboratorija....sve to je potrebno da bismo bili sigurni da će završiti iza rešetaka - kaže naš izvor objašnjavajući zašto se čekalo šest meseci da zlostavljač bude uhapšen.  Za krivično delo seksualnog nasilja nad detetom koje se R.K. stavlja na teret, predviđena je zatvorska kazna u trajanju od tri do 12 godina.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 1 godinu

Колико се из текста види, ништа мање није крива мајка девојчице. Без обзира на материјално стање, није смела да уради то шта је урадила. И она треба заједно са њим да одговара, исто је крива колико и он. Он је плаћао, она узимала, обострана кривица. Њена чак и много већа ! ! ! ! !

Osvetnik

pre 1 godinu

UŠTROJITI ga i to na živo, kao što se štroje svinje a onda 20 godina zatvora sa prinudnim radom, za primer svima koji bi i pomislili na tako nešto.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija