• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.06.2022

20:27

LJUDSKOST ISPRED KARIJERE! Majka pokojne Kike se zahvalila novinarki Informera, pa poslala MOLBU drugim medijima: Nemojte više da me zovete! (VIDEO)

printscreen

Vesti

LJUDSKOST ISPRED KARIJERE! Majka pokojne Kike se zahvalila novinarki Informera, pa poslala MOLBU drugim medijima: Nemojte više da me zovete! (VIDEO)

Podeli vest

Nataša Đukić, majka influenserke Kristine Kike Đukić (21), koja je izvršila samoubistvo pre šest meseci u svom stanu u Beogradu, razgovarala je po prvi put otvoreno za medije sa našom novinarkom Jelenom Rafailović i u ekskluzivnoj ispovesti za Informer, prvi put je progovorila o ćerkinoj smrti

U razgovoru sa novinarkom portala Informer.rs, Jelenom Rafailović, majka pokojne Kristine, Nataša Đukić, ispričala je šta se sve dešavalo u 24 sata pre nego što je pronađeno telo njene ćerke, sa kakvim problemima se influenserka suočavala, kao i o pretnjama koje je dobijala.

Portal Informer.rs je dosledno preneo kompletan intervju iz dva dela koje možete pročitati ovde:

EKSKLUZIVNO! PRVA ISPOVEST MAJKE POKOJNE INFLUENSERKE KRISTINE ĐUKIĆ: Kiki je išla pena na usta, kada sam joj dodirnula vrat, krenula je da joj curi krv iz nosa - bilo je JEZIVO!

DRUGI DEO ISPOVESTI MAJKE POKOJNE INFLUENSERKE! ZBOG HEJTERA JE UDARALA GLAVOM O ZID I PILA BENSEDINE! Baka Prase je pitao moju Kiku: Još se nisi ubila?!

Međutim, agonija Nataše Đukić je nastavljena kada su pojedini mediji krenuli da prenose samo delimične izjave intervjua, zbog čega se ona i oglasila.

- Zamolila bih sve novinare, urednike i reportere da me više ne zovu. Ja sam dala intervju Jeleni Rafailović, koja je bila toliko fer i korektna, kojoj sam ispričala sve vezano za Kikin slučaj, za sve moje sumnje, a ona ništa nije zloupotrebila. Prema tome, nemojte više da me zovete dok se ne završi slučaj, istraga je još uvek u toku. Mi ne znamo kako je Kika umrla niti šta se desilo. Molim vas, pustite me da saznam prvo ja šta se desilo, a onda ćete saznati i svi vi - poručila je u video poruci Nataša Đukić.

Ona je u opisu snimka ostavila i poruku u kojoj je istakla profesionalnost novinarke Informera.rs, Jelene Rafailović, kao i neprofesionalnost pojedinih medija koji su je nakon našeg intervjua obasipali pozivima za učešće u emisijama.

- Ne mogu da shvatim da su silni portali kopirali moju izjavu koju sam dala samo novinarki Jeleni Rafailović iz Informera, ali da su preskočili ono najbitnije i da me od jutros njih ne znam koliko zove da učestvujem u njihovim emisijama - poručila je Nataša, i osvrnula se i na Kikin dnevnik koji je nestao, a o kojem je pričala za naš portal.

- Obećavam da ću sve reći onom ko otkrije gde je završio dnevnik moje Kike u kome su bile sve šifre i sve što se dešavalo tog dana. Kika je sve pisala, šta je ugovarala, šta je odbila i šta je odradila. Još jednom se zahvaljujem novinarki Informera Jeleni Rafailović jer je pokazala da joj je ljudskost ispred karijere - objavila je Nataša Đukić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija