• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

28.06.2022

12:54

DETALJI OBARANJA PEŠAKA U NASELJU BRAĆE JERKOVIĆ! Pokosio ga na trotoaru pa pobegao, EVO KO JE POVREĐENI MLADIĆ

printscreen

Vesti

DETALJI OBARANJA PEŠAKA U NASELJU BRAĆE JERKOVIĆ! Pokosio ga na trotoaru pa pobegao, EVO KO JE POVREĐENI MLADIĆ

Podeli vest

Stefan P. (27) srećom lakše je povređen kada ga je sinoć oko 21.50 na trotoaru u naselju Braće Jerković pokosio automobil marke "reno tvingo"

Kako nezvanično saznajemo strašana nesreća dogodila se u Ulici braće Jerković kod broja 117 na raskrsnici koja se odvaja ka naselju Stepa Stepanović.

- Povređeni mladić je Stefan P. a udario ga je vozač automobila marke "reno tvingo" koji je izašao iz sporedne ulice i kao da je namerno išao da udari mladića koji je šetao sa prijateljem na trotoaru. Povređeni mladić srećom ima lake telesne povrede ali ostaje misterija da li je vozač namerno išao da ga udari ili je izgubio kontrolu nad vozilom - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Foto: Printscreen You Tube

 

On je dodao da povređeni mladić nije iz Beograda ali i da nema dosije u policiji.

- Policija je nakon prijave o saobraćajnoj nesreći obavila uviđaj, ali je istovremeno i raspisana potraga za vozačem. Istragom bi trebalo da ude utvrđen šta se tačno dogodilo, odnosno uzrok nereće - objasnio je naš sagovornik.

U svakom slučaju vozaču koji je oborio pešaka na trotoaru odgovaraće za saobraćajnu nesreću ali i za to što je pobegao sa mesta nezgode.

Na snimku koji je objavljen vidi se kako mladić ide sa prijateljem trotoarom, a potom i vozilo koje izlazi iz sporedne ulice većom brzinom, prelazi na trotoar i udara pešaka kao da je krpena lutka. Vozač automobila bez zaustavljanja nastavlja da se kreće ka pijaci u pomenutom naselju.

Pešak je prevezen u Urgnetni centar gde su mu konstatovane lake telesne povrede. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija