• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/objektiv.rs

28.06.2022

13:57

ZAVRŠENA OBDUKCIJA NASTRADALIH U ČAČKU! Evo šta je uzrok smrti četvorice mladića!

printscreen

Vesti

ZAVRŠENA OBDUKCIJA NASTRADALIH U ČAČKU! Evo šta je uzrok smrti četvorice mladića!

Podeli vest

Četvorica mladića, Ognjen Vasiljević (19), Ivan Stančić (19), Nikola Zekavica (18) i Luka Mićović (20), preminuli su usled preloma vrata u strašnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Jančići kod Čačka

Obdukcijom je utvrđeno, navodno, da su Ognjen, Ivan, Nikola i Luka stradali usled preloma vrata, a u krvi nisu imali ni alkohol ni nedozvoljene supstance.

Foto: RINA

 

Ovo je, kako Objektiv nezvanično saznaje i navodi, pokazala obdukcija njihovih tela, kao i to da momci nisu bili ni pijani ni drogirani u momentu kad je došlo do tragedije koja je zavila u crno ceo Čačak.

– Obdukcioni nalaz je stigao juče ujutru i utvrđeno je, navodno, da su mladići prilikom udarca polomili vratove. To je trenutna smrt i oni nisu imali neke vidljive povrede na sebi, možda samo nekoliko ogrebotina. Sva četvorica mladića nisu, navodno, imala u sebi ni kap alkohola, kao ni drogu – nave je sagovornik pomenutog medija.

Foto: I.M.

 

Ognjen Vasiljević, vozač „suzuki vitare” u kojoj su bili mladići, i koji je, udarivši u drvo, sleteo s mosta u ambis kraj reke Kamenice, imao je vozačku dozvolu.

– Nađeni su nakon sedam i po sati od trenutka nesreće. Ognjen je ranije polagao vozački ispit, još dok je bio maloletan, tako da je u trenutku nesreće imao pravu dozvolu, a ne probnu. Auto je stariji, pa nije imao vazdušne jastuke. Istraga će pokazati šta se desilo, ali ono što je jedino sigurno je da su se njihovi životi, nažalost, ugasili – kaže naš sagovornik.

Foto: RINA

 

Prvog dana dvodnevne žalosti u Čačku saznali smo i gde su četvorica mladića bili tokom kobne noći.

– Ivan je nedavno imao peh. Pao je sa skutera, pa je zato na nozi nosio gips. To je i bio razlog što su se kobne noći na tehno-žurki u Jančićima zadržali vrlo kratko, tek nešto više od pola sata. Prethodno su bili u Čačku, na proslavi osamnaestog rođendana drugarice – navodi  sagovornik. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bane

pre 1 godinu

Tuga.Koja je verovatnoca da bas svi slome vratove?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija