• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.M.

29.06.2022

15:40

UHAPŠEN MLADIĆ IZ ČAČKA! Policija pronašla 22 paketića i 550 grama marihuane

I.M.

Vesti

UHAPŠEN MLADIĆ IZ ČAČKA! Policija pronašla 22 paketića i 550 grama marihuane

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, u okviru akcije „Gnev“, uhapsili su M. K. (20) iz Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih drog

Policija je sinoć u centru Čačka, u garderobi M. K. pronašla 22 paketića sa oko 20 grama suve biljke nalik na kanabis.

Policija je potom pretresla stan i druge prostorije osumnjičenog i oduzela 551,1 gram iste biljke, kesu sa semenkama kanabisa mobilni telefon, kao i vagicu za precizno merenje.

Foto: I.M.

Osumnjičenom je po nalogu nadležnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija