• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

29.06.2022

18:26

BILJANIN LJUBAVNIK NA SASLUŠANJU U POLICIJI "Sa njom je bio iz humanih pobuda, pomagao joj i finansijski"

printscreen facebook

Vesti

BILJANIN LJUBAVNIK NA SASLUŠANJU U POLICIJI "Sa njom je bio iz humanih pobuda, pomagao joj i finansijski"

Podeli vest

Aleksandar Lazarević (28) iz leskovačkog sela Slavujevce, koji je po sopstvenom priznanju bio u vezi sa Biljanom Stojanović (38) iz Velikog Trnjana koja je u nedelju pronađena mrtva, nakon čega je otkriveno i telo njenog supruga Ivana nestalog pre tri godine, negirao je da ima bilo kakve veze sa ovom tragedijom

Ovo je saopštio njegov otac Momčilo, koji je objasnio da njegov sin trenutno jeste na saslušanju u policiji, ali samo da bi izneo saznanja o ovim događajima. On je priznao da mu je bilo poznato da je njegov sin u nekoj vrsti veze sa Biljanom, ali da nije imao pojma šta se desilo sa njenim mužem.

- Znao sam da se moj sin viđa povremeno sa Biljanom, ne bih to nazvao pravom vezom, ipak je ona bila od njega starija deset godina. I on je mislio da joj je suprug u Rusiji, te joj je pomagao na različite načine s obzirom na to da je imala troje dece. Znam da joj je i finansijski podržavao, ali iz čisto humanih pobuda – objašnjava Aleksandrov otac.

Kaže da je nakon saznanja za tragediju u Velikom Trnjanu otvoreno pitao sina da li on ima neke veze sa zločinom.

- Kategoričan je bio da apsolutno nije ni na koji način u to bio uključen te da nije ni znao šta se dešavalo sa to dvoje ljudi. Teško su mu pali navodi u medijima koji su bacali sumnju na njega. To je zaista strašan zločin i ja sam potpuno uveren da Aleksandar ne bi mogao da bude deo tako nečega. U svakom slučaju kao porodica mnogo smo se uznemirili zbog ovog događaja. Moj sin je divno dete, fakultetski je obrazovan i strašno mi je žao što je bez svoje krivice sada na neki način umešan u tu stvar. On je sada na saslušanju u policiji ali sam ubeđen da neće biti nikakvog postupanja prema njemu. Mi smo ugledna porodica, ja sam profesor mašinstva, nikada nismo imali bilo kakve probleme sa zakonom i teško mi padaju insinuacije da je moj sin imao bilo kakvog udela u tom događaju – zaključio je Lazarević.

Biljana je sahranjena je u utorak, a istog dana njen dever, policijski službenik Nenad Stojanović, pronašao je u štali zabetonirano telo njenog supruga, svog rođenog brata Ivana Stojanovića (40) za kojeg su svi verovali da je tri godine na radu u Rusiji. Uzrok smrti Biljaninog muža biće poznat nakon obdukcije, a policija intenzivno radi na utvrđivanju ko je i na koji način lišio života nesrećnog čoveka. Veruje se da je ona umešana u zločin s obzirom na to da je svima govorila da se svakodnevno čuje sa mužem, ali se ispituje da li je imala saučesnike, piše Telegraf.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija