• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer

02.07.2022

16:36

KRIVIČNA PRIJAVA MLADIĆU KOJI JE POKOSIO PROFESORA KOPRIVICU I NJEGOVU SUPRUGU Oborio ih na pešačkom prelazu, u krvi imao alkohola!

Printscreen You Tube

Vesti

KRIVIČNA PRIJAVA MLADIĆU KOJI JE POKOSIO PROFESORA KOPRIVICU I NJEGOVU SUPRUGU Oborio ih na pešačkom prelazu, u krvi imao alkohola!

Podeli vest

Beogradska policija podneće krivičnu prijavu protiv 26-godišnjeg vozača koji je na pešačkom prelazu pokosio legendarnog profesora Vladimira Koprivicu i njegovu suprugu

Po navodima policije, udes se dogodio u petak, nešto pre 21.40 na Čukarici, a alkotestom je utvrđeno da je vozač „citroena“ imao 0,34 promila alkohola u organizmu.

Vozač je osumnjičen za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja a policija će prijavu podneti Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Podsetimo, Vladimira i njegovu suprugu Draganu povredio je nesmotreni vozač automobila koji ih je udario dok su prelazili ulicu na pešačkom prelazu.

Trener koji je do pre dve godine radio u Partizanu samo se ugruvao nakon pada, dok je njegova supruga zadobila teže povrede. Ona je polomila prvi lumbalni pršljen nakon što je posle deset metara pala sa haube automobila.

Profesor Koprivica se u objavi zahvalio na reakciji ljudima koji su bili u blizini, ali i Hitnoj pomoći koja je ubrzo stigla na mesto događaja. Takođe, ovu priliku je iskoristio da pozove vozače da budu pažljivi u saobraćaju i da ne sedaju za volan nakon konzumacije alkohola.

Sinoć oko 21.30, nesavesni vozač udario je moju ženu Draganu i mene na pešačkom prelazu. Samo sam se dobro ugruvao, a Draganu je podigao na haubu, nosio desetak metara, a onda je pala na trotoar. U ovoj nesreći, velika je sreća, ako tako može da se kaže, da je polomila samo prvi lumbalni pršljen, jer sam očekivao brojne prelome. Hvala svima koji su odmah pritekli u pomoć, posebno Hitnoj pomoći i policiji koju su brzo došli. VOZAČI, PAŽLJIVO VOZITE I NE PIJTE! U jednom trenu možete promeniti život nekom drugom i sebi - piše u Vladimirovoj objavi na Instagramu.

 

 

Ekspresno je stiglo i saopštenje Ministarstva unutrašnjih poslova u kojem se navodi da je identifikovan mladić (26) koji je upravljao automobilom. Protiv njega će biti podneta krivična prijava, jer je alkotestom utvrđeno da je imao 0,34 promila alkohola u krvi.

Ovakav prekršaj tretira se kao teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a krivičnom prijavom će se baviti Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Čuveni profesor sa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Beogradu od 1973. godine radio je na predmetima Teorija sportskog treninga, Metodika sportskog treninga, Osnove sportskog treninga, Teorija i metodika elementarnih igrara, Upravljanje pripremom i takmičenjem i Šah.

U košarci je aktivno radio trideset godina. Bio je direktor Više košarkaške škole i profesor na predmetu Osnove sportskog treninga, a između ostalog je radio u Partizanu i Crvenoj zvezdi, gde je redovno donosio trofeje ekipama u kojima je bio deo stručnog štaba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija