• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs

02.07.2022

21:48

OBOJE SU IMALI PO BRAK IZA SEBE, BIO JE BOLESNO LJUBOMORAN Ovo je lepa Ana Kabok kojoj je presudio Tibor Balaš u Telečki kod Sombora!

printscreen

Vesti

OBOJE SU IMALI PO BRAK IZA SEBE, BIO JE BOLESNO LJUBOMORAN Ovo je lepa Ana Kabok kojoj je presudio Tibor Balaš u Telečki kod Sombora!

Podeli vest

Tibor Balaš (57) ubio je svoju partnerku Anu Kabok (49), pa presudio sebi u porodičnoj kući u Telečki kod Sombora , a komšije su otkrile za Kurir šta je prethodilo tragediji

Kako tvrde komšije, njih dvoje su iza sebe imali neuspešne brakove i provodili su dosta vremena zajedno.

Ana ima dvoje dece sa prvim suprugom i jedno unuče.

Foto: PrintScreen/Društvene mreže

Ana Kabok

Stanovnici Telečke kod Sombora ispričali su da je par bio u kafani koja se nalazi prekoputa kuće u kojoj se zločin dogodio.

- Ljudi iz kafane su kao i komšija začuli pucnje i potrčali ka Tiborovoj kući. Međutim, gazda lokala je izleteo i počeo da ih moli da se vrate zarad svoje bezbednosti. On je pomislio da naoružani Balaš šenluči i da će povrediti nekoga. Svi su se šokirali kad su shvatili da je ubio Anu, pa presudio sebi - kažu komšije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija