• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.07.2022

10:59

POTERA ZA NAPADAČEM NA ŠLJUKINOG TELOHRANITELJA! Policija traga za muškarcem koji pucao na Savskom nasipu na NOVOM BEOGRADU

printscreen

Vesti

POTERA ZA NAPADAČEM NA ŠLJUKINOG TELOHRANITELJA! Policija traga za muškarcem koji pucao na Savskom nasipu na NOVOM BEOGRADU

Podeli vest

Policija intezivno traga za napadačemo koji je u noći između subote i nedelje nožem i pištoljem teško povredio dvojicu muškaraca među kojima je Velibor Ć. (50) biši telohranitelj Sredoja Šljukića, koji je ubijen pre dve decenije

Policija intezivno radi na otkrivanju svih detalja napada koji se dogodio u noći vikenda, kao i na identifikaciji i pronalasku napadač,a koji je nožem i vatrenim oružjem naneo teške telesne povrede dvojici mušakaraca.

- Prema nekim informacijama svađa je nastala oko muzike, a kasnije je kulminirala tučom, koja je počela na parkingu ispred splava na Savskom keju. Dvojica muškaraca su povređena oružjem. Naime jedan od njih izboden je nožem u stomak, dok je drugi ranjen hicem iz pištolja u ruku - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Foto: M.S.

Mesto obračuna

On je dodao da policija radi na idetntifikaciji napadača i njeggovom hapšenju. 

- Pripadnici MUP obavili su uviđaj. Dvojica teže ranjenih su trenutno u Urgentnom centru, pod nadzorom policije, i ne žele da sarađuju sa inspektorima- rekao je naš sagovornik. 

Podsetimo, Velibor Ć., bivši telohranitelj Sredoja Šljukića Šljuke, Vladimir S. (33) i Zoran P. (48), ranjeni su u noći između subote i nedelje ispred jednog splava na Novom Beogradu. Bivši Šljukin telohranitelj uboden je nožem u stomak, Zoran P. udaren je tupim predmetom u glavu, a metak je Vladimiru S. prošao kroz ruku.

Dvojica najteže ranjenih su trenutno u Urgentnom centru, pod nadzorom policije, i ne žele da sarađuju sa inspektorima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija