• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

04.07.2022

11:52

BRZOM INTERVENCIJOM POLICIJE SPREČENO KRVOPROLIĆE! Noževima jurio muškarca da ga ubije, DETALJI DRAME NA TRGU REPUBLIKE! (VIDEO)

Privatna arhiva

Vesti

BRZOM INTERVENCIJOM POLICIJE SPREČENO KRVOPROLIĆE! Noževima jurio muškarca da ga ubije, DETALJI DRAME NA TRGU REPUBLIKE! (VIDEO)

Podeli vest

B. M. (51) uhapšen je brzom intervencijom policije kada je na Trgu Republike, naočigled mnogobrojnih prolaznika, noževima jurio i pretio A.K. (45) da će da ga ubije

Kako smo ranije izveštavali drama na Trgu Republike dogodila se u noći između subote i nedelje.

- Vika je krenula kod spomenika knezu Mihailu. Činilo se kao da je stariji muškarac bez ikakvog povoda i razloga počeo da viče na mlađeg. Pretio mu je da će ga ubiti. Niko nije posebno obraćao pažnju n ato dok u jednom trenutku iz džepova nije izvadio dva kuhinjska noža - priseća se za Informer očevidac drame u centru Beograda.

On dodaje da je pošto je izvadio noževe B.M. krenuo da maše njima u pravcu A.K.ali ga u prvom napadu nije povredio. 

- Ko zna šta bi bilo jer je taj čovek kao lud vikao i vitlao noževima. U tom trenutku bilo je dosta prolaznika. Niko nije smeo da mu priđe! Srećom ubrzo je stigla policija. To napadača nije sprečilo da viče, da hoće da ga ubije, i da ga policija pusti - prepričava očevidac slučaj. 

Foto: printscreen

Prema njegovim rečima sve je bilo kao na filmu. 

- Tog trenutka sam zapravo shvatio koliko nam znače naši policajci. Njih dvojica su ga vrlo brzo savladali i izvukli mu noževe iz ruku, a kasnije je stigla još jedna patrola. Niko od svih nas nije smeo da mu priđe, a oni su krenuli na njega. Kažu to im je posao, ma treba imati petlju... - kaže naš sagovornik. 

Kako nezvanično saznajemo B.M. je nakon toga priveden u Policijsku stanicu Stari Grad, i protiv njega je podneta prekršajna prijava. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zaharije

pre 1 godinu

A ovi sto lelecu sigurno su "strani" turisti u prolazu kroz glavni grad.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija