• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

05.07.2022

12:03

PRONAĐENO TELO NESTALOG MLADIĆA! Ronioci izvukli Đorđa iz reke na pola kilometra od mosta u Jasici!

R.B/facebook

Vesti

PRONAĐENO TELO NESTALOG MLADIĆA! Ronioci izvukli Đorđa iz reke na pola kilometra od mosta u Jasici!

Podeli vest

Beživotno telo dvadesetjednogodišnjueg mladića pronadjeno na oko 500 metara od mesta utapanja

Pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice iz Kruševca pronašli su u Zapadnoj Moravi kod Jasike, na oko 500 metara od mesta utapanja, telo Đordja Nedeljkovća ( 21) iz Kruševice kod Kruševca.

Nesrećni mladić utopio se u ponedeljak predveče, oko 18 sati u Zapadnoj Moravi, u ataru sela Jasika,na potezu prema Kukljinu, na mestu zvanom Šušnjara. Spasioci su  pretraživali sinoć reku i priobalje, ali su zbog mraka prekinuli traganje za mladićem, da bi sa potragom nastavila u jutarnjim satima.

Foto: R.B.

 

Nastradali Djordje se sa svojim mladjim, petnaestogodišnjim bratom, kupao u Moravi. U jednom trenutku zahvatila ih je rečna struja. Mlađi brat je bio bliži obali i uspeo je da izađe iz reke, dok je stariji nestao ispod površine vode i posle toga više nije viđen. O nesrećnom slučaju kruševačku Policiju obavestio je upravo mlađi brat.

Telo mladića koji se utopio u reci biće poslato na obudkciju kako bi se potvrdio uzrok smrti.

Podsećamo, na obdukciju je već doveženo telo sedamdesetogodišnjeg muškarca iz Jasike, koje se utopio u nedelju, najverovatnije usled srčanog udara, u Zapadnoj Moravi, nedaleko od mesta gde se sinoć utopi dvadesetjednogodišnji Đorđe iz Kruševice.

Stric nastradalog mladića neutešan

- Đole je radio u prvoj smeni. Došao je kući i oko pet sati popodne seo je sa mlađim bratom Jolem u kola i otišli su u Moravu da se kupaju. Ja ne znam, slabo je ranije išao na Moravu, a slab je plivač.

Bio sam kući, njegova majka me zove, kaže ,, utopio mi se Đole. Pitam gde se, bre, utopio, a ona kaže u Moravu. Došao sam tu kolima, tu je već bila policija  a hitna se već bila vratila kad sam ja došao. Kažu udavio se. Ne znam. Išli su, kažu do pola Morave i tu se razdvojili. Njega je povuklo tamo, a mali je pobegao ovamo, jedva se izvukao Jole- priča stric Milomir Nedeljuković, a suze mu uz jecaj naviru na oči.

Otac im je , kaže, umro pre nekoliko godina. Djole je dobar momak bio, niti je pušio, niti pio, on ga je zaposlio u firmi na nejgovo mesto.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Drakula

pre 1 godinu

Boze,pogubismo decu,koje je Ovo dete Po redu,ne plivajte Po rekama,nesto je zlo u njima I cudljivo,od uvek su opasne

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija