• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

05.07.2022

22:34

SPREČIO BRATA DA IZVRŠI SAMOUBISTVO! Rukama razbio staklo na vratima, pa ga skinuo sa VEŠALA!

Vesti

SPREČIO BRATA DA IZVRŠI SAMOUBISTVO! Rukama razbio staklo na vratima, pa ga skinuo sa VEŠALA!

Podeli vest

Mladić P.L. (29) sprečio je svog rođenog brata (38) da pre dva dana izvrši samoubistvo vešanjem u porodičnoj kući na taj način što je golim rukama razbio staklo na ulaznim vratima i u poslednji čas skinuo mu omču oko vrata

Mladić je u teškom stanju primljen u Urgentni centar, a juče je prevezen na kliniku "Dr Laza Lazarević" na dalje lečenje, piše Telegraf.rs.

Policija je o slučaju obavestila nadležno tužilaštvo.

P.L. je u istrazi rekao da je dobio poruku od brata da hoće da se ubije, saznaje Telegraf.

- Bio sam u blizini kuće kada sam saznao da će se ubiti. Kada sam pokušao da uđem na sprat vrata su bila zaključana. Odlučio sam da ih pesnicama razbijem. Kada sam ušao brat je već visio na kanapu. Vezao je kanap oko svog vrata i gotovo da je bio u nesvesti - ovako je P. L. ispričao nadležnima.

Mladić koji je pokuša da presudi sebi nije želeo da priča o motivu samoubistva niti ga zna njegova porodica.

Tužilaštvo je tražilo od policije da dostavi sve dokaze o pomenutom slučaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija